Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
21.1 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΗ Aegean δίνει υποτροφίες σε νέους υποψήφιους πιλότους!

Η Aegean δίνει υποτροφίες σε νέους υποψήφιους πιλότους!

Η Aegean ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα υποτροφιών όπου προσφέρει τη δυνατότητα εκπαίδευσης και απόκτησης των αναγκαίων δεξιοτήτων και εφοδίων σε 40 επιπλέον υποψήφιους πιλότους! Να υπενθυμίσουμε ότι η αεροπορική εταιρεία έχει κι άλλες ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Η Aegean, στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που ανέλαβε την προηγούμενη χρονιά, υλοποιεί νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης για 40 επιπλέον υποψήφιους πιλότους σε δύο (2) ελληνικές σχολές για την απόκτηση του επαγγελματικού πτυχίου πολιτικής αεροπορίας (Integrated Commercial Pilot License with MCC). Το Πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνέχεια αντίστοιχου προγράμματος που ανακοίνωσε η Aegean το έτος 2018 και ήδη υλοποιεί, κατά το στάδιο επιλογής του οποίου ο αριθμός υποψηφίων που προέκυψε να πληρούν τα κριτήρια επιλογής υπολειπόταν κατά 35 άτομα του προβλεπόμενου αριθμού εκπαίδευσης 100 υποψήφιων πιλότων. Τονίζεται ότι το νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης για 40 επιπλέον υποψήφιους πιλότους, αφορά 30 Έλληνες/Ελληνίδες και 10 Κύπριους/Κύπριες υποψήφιους πιλότους.

- Advertisement -
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ AEGEAN: 15.000 θέσεις από €19!- Κάντε τη Κρατησή σας ΤΩΡΑ!

Υπενθυμίζεται ότι το συνολικό πρόγραμμα υποτροφιών, η αξία του οποίου, ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ, προσφέρει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της πλήρους εκπαίδευσης 105 πιλότων και απόκτησης των αναγκαίων προσόντων για την άσκηση του επαγγέλματος τους στο δυναμικό του Ομίλου AEGEAN, σύμφωνα με τις ανάγκες του Ομίλου. 

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία η Aegean θέλει να βοηθήσει τους νέους και τις νέες, που ονειρεύονται να γίνουν πιλότοι, να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα καλύπτοντας πάνω από το 50% της αξίας των διδάκτρων. Μια  υποστήριξη εξαιρετικά σημαντική, δεδομένου ότι το συνολικό κόστος σπουδών για κάθε μελλοντικό πιλότο, συμπεριλαμβανόμενης της εκπαίδευσης στον τύπο αεροσκάφους, ξεπερνά τις 80.000 ευρώ. 

Το νέο πρόγραμμα υποτροφιών αφορά στην πραγματοποίηση σπουδών πλήρους φοίτησης με διάρκεια από 14 έως 17 μήνες, αποκλειστικά στις ελληνικές σχολές Global Aviation με έδρα την Αθήνα και Egnatia Aviation με έδρα την Καβάλα. Οι 40 υποψήφιοι/ες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν θεωρητική και πτητική εκπαίδευση σε αεροσκάφη και εξομοιωτές πτήσεων για την απόκτηση του επαγγελματικού πτυχίου πιλότου πολιτικής αεροπορίας, ξεκινώντας από τον Δεκέμβριο του 2019.

Aegean αεροπλάνο

Η υποβολή των αιτήσεων μαζί με την ανάρτηση του βιογραφικού σημειώματος γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Aegean και μέσω της ειδικής φόρμας που έχει αναρτηθεί, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης και βιογραφικού σημειώματος την 30ή Αυγούστου 2019 έως τις 23:59.

Το δεύτερο στάδιο της διαδικασίας περιλαμβάνει κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών από τους υποψήφιους που πληρούν τα κριτήρια και θα ολοκληρωθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2019.

Σε επόμενο στάδιο οι υποψήφιοι θα κληθούν σε προφορική συνέντευξη, εξέταση δεξιοτήτων (“Compass” Pilot Aptitude Test) και ιατρική αξιολόγηση / πιστοποίηση από κέντρο αεροπορικής ιατρικής της πολεμικής αεροπορίας. Με την ολοκλήρωση της εξέτασης των αιτήσεων και της αξιολόγησης, που πραγματοποιείται από επιτροπή η οποία συγκροτείται από την AEGEAN σε συνεργασία με τις Σχολές, θα προχωρήσει η τελική επιλογή των δικαιούχων των υποτροφιών. 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δουν τους αναλυτικούς όρους και τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο  πρόγραμμα υποτροφιών στην ιστοσελίδα της Aegean.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι/ες μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω τηλεφώνου στο 210 – 3550290 και μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,273LikesΚάντε Like
88,572 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ