Aegean Airlines ακυρώσεις πτήσεων

Aegean Airlines συνεχίζει τις προσφορές και αυτή τη φορά μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με έκπτωση 50%!

Η προσφορά ισχύει για όλες τις απευθείας πτήσεις και πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού με το δίκτυο της Olympic Air για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι 13 Οκτωβρίου για πτήσεις μεταξύ 10/11/2020 – 27/03/2021 .

 • Tα παιδιά ταξιδεύουν με επιπλέον έκπτωση 50%!
 • Τα βρέφη ταξιδεύουν δωρεάν!

Κρατήσεις μέχρι 13/10/2020
Πτήσεις μεταξύ 10/11/2020 – 27/03/2021
Τώρα όλοι οι ναύλοι της Economy προσφέρουν απεριόριστες αλλαγές χωρίς rebooking fees.
Για κρατήσεις έως 08/11/2020.

Κάντε την αναζήτηση σας και κλείστε εισιτήριο για τον προορισμό της αρεσκείας σας με έκπτωση 50%!

Εμείς ενδεικτικά αναζητήσαμε πτήση από Αθήνα για Ιωάννινα με επιστροφή με ημερομηνίες Νοεμβρίου και η συνολική τιμή του εισιτηρίου είναι €64,29!

Δείτε τους πίνακες

Προσφορά Aegean Αθήνα - Ιωάννινα
Προσφορά Aegean Ιωάννινα - Αθήνα

Επ’ ευκαιρίας αν επισκεφτείτε τα Ιωάννινα, δείτε εδώ όσα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε και να δείτε στην πόλη!

Όροι και προϋποθέσεις

 • Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις και πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό σε όλο το δίκτυο εσωτερικού. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 13/10/2020 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 10/11/2020 έως και 27/03/202
 • Oι ναύλοι αφορούν εισιτήρια απλής μετάβασης και συμπεριλαμβάνουν όλους τους φόρους ανά επιβάτη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί μέσω της aegeanair.com.
 • Η οικογενειακή προσφορά περιλαμβάνει επιπλέον 50% έκπτωση για τα παιδιά (2 – 12 ετών) και 100% έκπτωση για τα βρέφη (0 – 2 ετών). Η οικογενειακή προσφορά δεν αφορά σε παιδιά που ταξιδεύουν χωρίς συνοδεία.
 • Η έκπτωση εφαρμόζεται στον ναύλο και στον επίναυλο καυσίμων του παιδικού εισιτηρίου και στο σύνολο της αξίας του εισιτηρίου των βρεφών.
 • Η έκπτωση στα παιδιά και στα βρέφη γίνεται με την κράτηση εισιτηρίου από όλα τα διαθέσιμα κανάλια.
 • Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.
 • Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.
 • Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. 
 • Η προσφορά για απεριόριστες αλλαγές χωρίς rebooking fees σε όλους τους ναύλους LIGHT της Economy class ισχύει για κρατήσεις έως 08/11/2020 και για πτήσεις έως 28/02/2021.

Aegean: Ακυρώθηκε η πτήση σας τους προηγούμενους μήνες; Δείτε πως θα εξαργυρώσετε το Credit Voucher σας

Πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν προγραμματίσει ένα ταξίδι με πτήση της Aegean Airlines τους προηγούμενους μήνες, αρχής γενομένης τον Μάρτιο του 2020 που άρχισε να δημιουργείται το πρόβλημα με τον κορονοϊό μέχρι και για πολύ πολύ αργότερα.

Διαβάστε ακόμα:  Αεροδρόμιο Μυτιλήνης: Βλάβη σε αεροπλάνο της Aegean που ετοιμαζόταν να απογειωθεί

Το διάστημα που, η μια πτήση ακυρώνονταν μετά την άλλη, πολλοί που είχαν κλείσει εισιτήρια ήθελαν να τα αλλάξουν -ακόμα και αν δεν είχε ακόμα ακυρωθεί η πτήση κ.ο.κ, το αποτέλεσμα ήταν εκείνη την περίοδο να επικρατήσει ένα αλαλούμ (γενικότερα με τις αεροπορικές εταιρίες) και ασάφεια σχετικά με τις πτήσεις αλλά και τα πληρωμένα ήδη αεροπορικά εισιτήρια.

Η Aegean Airlines βάση της πολιτικής της, δεν επέστρεψε χρήματα στους πελάτες της αλλά αντ’ αυτού έδωσε ένα 18μηνο credit voucher με σκοπό οι πελάτες της να εξαργυρώσουν σε μεταγενέστερο ταξίδι ή ταξίδια τους.

Αεροσκάφος Aegean

Βέβαια (από προσωπική εμπειρία) στην ενημέρωση που έγινε υπάλληλοι της Aegean διαβεβαίωσαν ότι αν οι πελάτες δεν θέλουν να εξαργυρώσουν το credit voucher εντός 12 μηνών έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν πίσω το σύνολο του ποσού ή μέρος που έχει μείνει αν έχει ήδη χρησιμοποιηθεί το credit voucher τμηματικά.

Κάποιοι από εσάς ίσως ήδη έχετε εξαργυρώσει το credit voucher για ένα μεταγενέστερο ταξίδι σας. Ωστόσο οι περισσότεροι λόγω της ανασφάλειας για τον COVID-19 σε όλο τον κόσμο, διστάζουν να προγραμματίσουν εκ νέου ένα ταξίδι -αναψυχής τουλάχιστον.

Οπότε σκεφτήκαμε ότι καλό είναι να υπενθυμίσουμε το θέμα με την εξαργύρωση του credit voucher της Aegean και να σας γράψουμε όλες εκείνες τις αντίστοιχες χρήσιμες πληροφορίες, σύμφωνα με το επίσημο site της Aegean.

Χρήσιμες πληροφορίες για το Credit Voucher που έχετε λάβει: 

 • Συμπληρώστε τον κωδικό σας στο ειδικό πεδίο ’’Εκπτωτικός Κωδικός’’ που βρίσκεται στην φόρμα της κράτησης, στο aegeanair.com, το olympicair.com και το AEGEAN app.
 • Διαλέξτε οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air θέλετε και εξαργυρώστε το Credit Voucher σας σε εισιτήριά μονής ή διπλής διαδρομής.
 • Επιλέξτε εσείς σε πόσες κρατήσεις θέλετε να το εξαργυρώσετε. Εάν η νέα κράτηση είναι χαμηλότερης αξίας, τότε η διαφορά παραμένει σαν υπόλοιπο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη κράτηση. Εάν η νέα κράτηση είναι υψηλότερης αξίας από την αξία του Credit Voucher, τότε το επιπλέον ποσό θα πρέπει να καταβάλλεται επί τόπου, κατά την ώρα της κράτησης. Μπορείτε να δείτε το υπόλοιπο του Credit Voucher σας με ένα κλικ εδώ.
 • Χρησιμοποιήστε το για πτήσεις έως και 18 μήνες μετά την έκδοσή του.
 • Εάν μετά από 12 μήνες, αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να το εξαργυρώσετε, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή του συνόλου ή το υπολειπόμενο ποσό που δεν έχει εξαργυρωθεί.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ