Aegean Airlines ακυρώσεις πτήσεων

Κάντε κράτηση για οποιοδήποτε προορισμό εξωτερικού επιθυμείτε με έκπτωση έως 50%!

- Advertisement -

Μια νέα προσφορά ανακοίνωσε η Aegean Airlines για τις πτήσεις σε προορισμούς του εξωτερικού με έκπτωση στα εισιτήριά σας ως 50%.

Ισχύει για όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις από Ελλάδα προς/από όλους τους προορισμούς εξωτερικού.
Επιπλέον, όποιο εισιτήριο κι αν επιλέξετε, έχετε τη δυνατότητα να το αλλάξετε, χωρίς rebooking fees. Δείτε εδώ  περισσότερα.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις Κρατήσεις έως 11/01/2021 για πτήσεις μεταξύ
01/03/2021 – 30/10/2021.

Όροι και Προϋποθέσεις

Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις από Ελλάδα, προς/από όλους τους προορισμούς εξωτερικού. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 11/01/2021 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air από 01/03/2021 έως και 30/10/2021.

Έκπτωση 50% εφαρμόζεται στις πτήσεις μεταξύ 01/03/2021 – 31/03/2021. Έκπτωση 40% εφαρμόζεται στις πτήσεις μεταξύ 01/04/2021 – 30/04/2021. Έκπτωση 30% εφαρμόζεται στις πτήσεις μεταξύ 01/05/2021 – 30/06/2021.

Έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις πτήσεις μεταξύ 01/07/2021 – 30/10/2021. Η έκπτωση 20%, 30%, 40% & 50% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων.

Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20%, 30%, 40% & 50%. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Η αλλαγή χωρίς rebooking fees αφορά σε κρατήσεις LIGHT ναύλου που θα γίνουν έως 31/01/2021 με ημερομηνία ταξιδίου έως 31/10/2021.

Ενδεικτική αναζήτηση Αθήνα – Βουδαπέστη

Εμείς κάναμε μια ενδεικτική αναζήτηση για απευθείας πτήση από Αθήνα για Βουδαπέστη (προορισμοί που συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά) με επιστροφή σήμερα (08/01 ημερομηνία κράτησης που είναι μέσα στην προσφορά) για ταξίδι σε ημερομηνίες που επίσης συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά του 50% (Μάρτιος 2021).

Η τιμή που βρήκαμε είναι €107,02 το άτομο με επιστροφή

Δείτε τη σχετική αναζήτηση πτήσης:

Προσφορά Aegean 50%
Aegean Airlines προσφορά

Aegean: Ετοιμάζει 3 νέες περιφερειακές βάσεις… Δείτε πώς και πού

Η Aegean ετοιμάζει 3 νέες περιφερειακές βάσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση νησιών της χώρας, συμβάλλοντας στις προϋποθέσεις για ανάκαμψη του τουρισμού, τη νέα τουριστική περίοδο.

Με 17 έως 20 αεροσκάφη που θα επιχειρούν απευθείας και αποκλειστικά από τις 7 περιφερειακές της βάσεις, σε συνολικά 65 δημοφιλή δρομολόγια του εξωτερικού με τακτικές πτήσεις, η Aegean ενισχύει τη δραστηριότητά της στην περιφέρεια, συμβάλλοντας στις προϋποθέσεις για ανάκαμψη του τουρισμού, τη νέα τουριστική περίοδο.

νέες βάσεις aegean

Επιπλέον δρομολόγια και 3 νέες βάσεις στην περιφέρεια

Παράλληλα, με ενίσχυση του αριθμού αεροσκαφών για ναυλωμένες πτήσεις, αναμένεται να προσθέσει 50 επιπλέον δρομολόγια, αυξάνοντας τον αριθμό αυτών που θα εξυπηρετούνται απευθείας από την περιφέρεια, σε περισσότερα από 100.about:blank

Η Aegean σχεδίασε το πρόγραμμά της για τη νέα τουριστική περίοδο του 2021, ενισχύοντας και αναπτύσσοντας το δίκτυό της με πολλές περισσότερες απευθείας πτήσεις στην περιφέρεια και τα νησιά, ανταποκρινόμενη στην τάση των επισκεπτών του 2020, να παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στον τουριστικό προορισμό που επιλέγουν στη χώρα μας για τις διακοπές τους, χωρίς τους συχνούς συνδυασμούς 2-3 προορισμών, τάση που αναμένεται να διατηρηθεί όσο διαρκεί η πανδημία.

Έρευνα: Πόσο θα αλλάξει ο ελληνικός τουρισμός μετά τον κορονοϊό;

aegean νέες βάσεις σε περιφέρειες

Με 33 νέα απευθείας δρομολόγια, που ενισχύουν σημαντικά τις βάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τη Ρόδο, τα Χανιά, αλλά και τις 3 νέες βάσεις σε Κέρκυρα, Σαντορίνη και Μύκονο, συνολικά θα απασχολήσει 17 έως 20 αεροσκάφη, αποκλειστικά στην περιφέρεια.

Με την επιλογή αυτή, η Aegean συμβάλλει στις προϋποθέσεις για ανάκαμψη του τουρισμού προς την περιφέρεια. Παράλληλα, όπως πάντα, διατηρεί φυσικά τη βάση της Αθήνας με 37-40 αεροσκάφη, ως τον βασικό κόμβο δραστηριότητας του δικτύου της για την προσβασιμότητα και διασυνδεσιμότητα τόσο στην ηπειρωτική Ελλάδα, όσο και στα μικρότερα νησιά.Aegean: Πόσο κοστίζει να πετάξουμε τον Νοέμβριο για Καβάλα; Δείτε μαζί μια πρόταση διαμονής βγαλμένη από ανατολίτικο παραμύθι!

Early booking προσφορές

Η δραστηριοποίηση από την περιφέρεια προς το εξωτερικό προγραμματίζεται να ξεκινήσει με αφετηρία το Μάιο και τον Ιούνιο του 2021, αλλά είναι ήδη προς διάθεση στα συστήματα κρατήσεων, προκειμένου να υποστηριχθεί η πρόσβαση στους προορισμούς, αλλά και να δώσει η εταιρεία την ευκαιρία στους επιβάτες να εκμεταλλευτούν τις “early booking” προσφορές, από τα κατά τόπους καταλύματα.Έρευνα ITEΠ: Φέτος άνοιξαν 6 στα 10 ξενοδοχεία, γέμισε μόνο το 1 στα 4!

Στο διάστημα που μεσολαβεί, είναι κρίσιμο να έχουν προσδιοριστεί οι όποιες κοινές ευρωπαϊκές συνθήκες ελέγχων μετάβασης από χώρα σε χώρα, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο, όσο και να έχει προχωρήσει η 1η φάση εμβολιασμών.

Κορονοϊός: Πώς αισθάνονται οι άνθρωποι για τα ταξίδια; Τι αναφέρουν στοιχεία έρευνας σε 18 χώρες!

Είναι σημαντικό ότι η δημοσίευση των συμπερασμάτων της κοινής έκθεσης από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) και τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ασφάλεια της Αεροπορίας (EASA), που πραγματοποιήθηκε μόλις χθες, υποστηρίζει την αποτελεσματικότητα των μέτρων που ήδη εφαρμόζονται στην αερομεταφορά.

νέες βάσεις aegean σε περιφέρειες για ενίσχυση τουρισμού

Η οριστικοποίηση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Φεβρουαρίου οπότε και ευελπιστούμε να έχει αποσαφηνιστεί η εικόνα σχετικά με τα ανωτέρω.

Έρευνα: Πώς διαμορφώνεται το ταξίδι το 2021! Στη μετά-κορονοϊού εποχή!

Η οριστικοποίηση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Φεβρουαρίου οπότε και ευελπιστούμε να έχει αποσαφηνιστεί η εικόνα σχετικά με τα ανωτέρω.

«Βρισκόμαστε σήμερα στην πιο δύσκολη καμπή της πανδημίας. Οφείλουμε ωστόσο να προγραμματίζουμε, να προσαρμοζόμαστε στις νέες ανάγκες των επιβατών μας και να δημιουργούμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάκαμψη, μόλις οι υγειονομικές εξελίξεις το επιτρέψουν. Προς αυτήν την κατεύθυνση, δημοσιεύουμε σήμερα ένα μεγάλο πρόγραμμα απευθείας πτήσεων εξωτερικού για το 2021 για την περιφέρεια και τα νησιά και με αφετηρία τον προσεχή Μάϊο και Ιούνιο. Σταθερή μένει η δέσμευσή μας για υγειονομικά ασφαλή ταξίδια και το 2021, όπως και το 2020, αλλά και η προσήλωσή μας στην στήριξη του τουρισμού», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean.

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ