Aegean Tuesday deals

Κάντε κράτηση για οποιοδήποτε προορισμό εσωτερικού επιθυμείτε μέχρι  01/02/2021 και θα έχετε έκπτωση έως 40%!

Ψάχνετε την επόμενη ευκαιρία να ταξιδέψετε;

Κάθε φορά που ψάχνετε ευκαιρία να ξαναταξιδέψετε, θα την έχετε από την Aegean.
Kάθε Τρίτη θα έχει και μια νέα προσφορά… μια νέα ευκαιρία για ταξίδι!

Η νέα προσφορά της Aegean Airlines είναι λοιπόν τα Tuesday Deals που σημαίνει ότι κάθε Τρίτη η αεροπορική εταιρεία θα βγάζει μια νέα προφορά που θα ισχύει για μικρό διάστημα.

Αυτή την εβδομάδα η προσφορά αφορά σε πτήση εσωτερικού με έκπτωση στα εισιτήριά σας ως 40%.

Για κρατήσεις έως 01/02/2021
Και για πτήσεις μεταξύ 01/03/2021 – 30/10/2021

Όροι και Προϋποθέσεις

Η προσφορά ισχύει για όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις εντός Ελλάδας – με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 01/02/2021 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air από 01/03/2021 έως και 30/10/2021. Έκπτωση 40% εφαρμόζεται στις πτήσεις μεταξύ 01/03/2021 – 30/04/2021. Έκπτωση 30% εφαρμόζεται στις πτήσεις μεταξύ 01/05/2021 – 30/06/2021. Έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις πτήσεις μεταξύ 01/07/2021 – 30/10/2021. Η έκπτωση 20%, 30% & 40%  πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20%, 30% & 40%. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. 

Ενδεικτική αναζήτηση Αθήνα – Ιωάννινα

Εμείς κάναμε μια ενδεικτική αναζήτηση για απευθείας πτήση από Αθήνα για Ιωάννινα με επιστροφή σήμερα για ταξίδι σε ημερομηνίες μέσα Μαρτίου 2021.

Η τιμή που βρήκαμε είναι €80,29 το άτομο με επιστροφή

Προσφορά Aegean
Προσφορά Aegean πτήσεις εσωτερικού

Άναψε το πράσινο φως για την κρατική ενίσχυση της Aegean

Χθες 27/01 είδε το φως της δημοσιότητας η τελική απόφαση να λάβει η Aegean Airlines την κρατική οικονομική ενίσχυση ύψους 120 εκατ. ευρώ με τη μορφή της άμεσης επιχορήγησης, με το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τα μέτρα στήριξης που κατατέθηκε στη Βουλή «Διενέργεια Γενικών Απογραφών έτους 2021 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, επείγουσες δημοσιονομικές και φορολογικές ρυθμίσεις και άλλες διατάξεις».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο νομοσχέδιο: «Χορηγείται κρατική οικονομική ενίσχυση ύψους 120 εκατ. ευρώ στην εταιρεία Aegean Airlines με τη μορφή άμεσης επιχορήγησης για την αποκατάσταση μέρους της ζημιάς. Ως βασικής προϋπόθεση τίθεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με ιδιωτικά κεφάλαια ύψους 60 εκατ. ευρώ με πιστοποίηση πλήρους καταβολής του».

Διαβάστε ακόμα:  Ρωσία: Ξεπούλησαν τα αεροπορικά εισιτήρια χωρίς επιστροφή για το εξωτερικό μετά την ανακοίνωση της επιστράτευσης

Σε αντάλλαγμα το ελληνικό Δημόσιο θα λάβει δωρεάν τίτλους παραστατικών δικαιωμάτων κτήσης κοινών μετοχών με τιμή άσκησης δικαιώματος ίσης με την τιμή διάθεσης των νέων μετοχών της εταιρείας κατά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα υλοποιηθεί. Οι τίτλοι θα μπορούν να ασκηθούν σε χρονικό διάστημα από 2 έως 5 χρόνια από την καταβολή της ενίσχυσης και θα αφορούν αριθμό μετοχών ίσο με το 11,5% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Το θέμα της κρατικής ενίσχυσης 120 εκατ. ευρώ της Aegean είχε ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2020:

Σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ενίσχυσης της Aegean προχωρά η κυβέρνηση, δρομολογώντας έτσι την στήριξη του μεγαλύτερου ελληνικού αερομεταφορέα που πλήττεται εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας στην κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, προβλέπεται ιδιωτική συμμετοχή κατά το ήμισυ της κρατικής ενίσχυσης, δηλαδή ύψους 60 εκατ. ευρώ, η οποία θα προέλθει από τους μετόχους της Aegean.

«Το σχέδιο κρατικής στήριξης της αεροπορικής εταιρίας, θέτει ως αναπόσπαστο κομμάτι την κεφαλαιακή ενίσχυση της Aegean με τη συμμετοχή και των μετόχων της. Αξιολογείται ήδη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επίσημη έγκριση από τις αρμόδιες αρχές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», δήλωσε χαρακτηριστικά.about:blank

Σύμφωνα με τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα το συνολικό ύψος της κρατικής στήριξης αναμένεται να διαμορφωθεί στα 120 εκατ. ευρώ και προβλέπεται ιδιωτική συμμετοχή κατά το ήμισυ της κρατικής ενίσχυσης, δηλαδή ύψους 60 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα με τα 120 εκατ. ευρώ του κράτους, η οποία θα προέλθει από τους μετόχους της Aegean.

Όπως είχε σημειώσει, το ποσό αυτό είναι πολύ χαμηλότερο, συγκριτικά με τη στήριξη αξίας άνω των 32 δισ. ευρώ που έχουν λάβει ή έχει δρομολογηθεί να λάβουν, έως σήμερα, αθροιστικά άλλες ευρωπαϊκές εταιρίες του κλάδου των αερομεταφορών.

Παράλληλα, το Ελληνικό Δημόσιο θα λάβει ειδικά δικαιώματα προαίρεσης (τύπου warrants), για αγορά μετοχών της εταιρείας, τα οποία θα δικαιούται να ασκήσει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και σε ορισμένο χρονικό διάστημα.

Aegean Airlines

Οι άνθρωποι ανά τον κόσμο ονειρεύονται τα ταξίδια και όπως έδειξε έρευνατο 69% των ταξιδιωτών σκέφτεται να ταξιδέψει στο μέλλον, οπότε με το ταξίδι στο μυαλό τους, μια άλλη έρευνα έρχεται να καταδείξει πώς αισθάνονται αυτή την στιγμή οι άνθρωποι…

Κορονοϊός: Πώς αισθάνονται οι άνθρωποι για τα ταξίδια; Τι αναφέρουν στοιχεία έρευνας σε 18 χώρες!

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ