ασφαλέστερες αεροπορικές

Καθυστέρηση στις πτήσεις που διήρκεσε σχεδόν 20 χρόνια, είχε μια αεροπορική εταιρεία η οποία επιστρέφει στους αιθέρες και πάλι.

Ο λόγος για την Uganda Airlines που επέστρεψε και πάλι στον ουρανό της Αφρικής, αποκαθιστώντας την ιδιότητά της ως εθνικού αερομεταφορέα της χώρας. Να σημειωθεί πως στους αιθέρες τις Αφρικής κάνει το ξεκίνημά της μία νέα αεροπορική εταιρεία που έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα!

Οι εμπορικές υπηρεσίες της επανεκκινήθηκαν την Τρίτη με πτήση από το Εντέμπε στο Ναϊρόμπι της γειτονικής Κένυας, με την αεροπορική εταιρεία να ελπίζει ότι η νέα προσπάθεια οδηγήσει σε μια κερδοφόρα νέα εποχή.

Uganda Airlines αεροσκάφος

Η αεροπορική εταιρεία της Ουγκάντα ​​δήλωσε ότι ο στόλος της με περιφερειακά αεροσκάφη αεριωθούμενα Bombardier CRJ-900 θα συνδεθεί σύντομα με προορισμούς όπως το Νταρ-ες-Σαλάμ στην Τανζανία, το Μογκαντίσου στη Σομαλία και την Τζούμπα στο νότιο Σουδάν. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν πιο μακρινοί προορισμοί. Οι πτήσεις προς τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, την Αιθιοπία, τη Ρουάντα, τη Ζιμπάμπουε, τη Γκάνα, τη Νότια Αφρική και τη Ρουάντα αναμένεται να προστεθούν από τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε ακόμα:
Οι 5 πιο instagrammable προορισμοί του κόσμου για το 2021! Ποιος είναι στην κορυφή;

Να σημειωθεί ότι η αεροπορική εταιρεία είχε αρχικά προγραμματιστεί να επαναλειτουργήσει τον Ιούλιο αλλά έπρεπε να αποκτήσει πιστοποίηση για να αποδείξει ότι τα πληρώματά της μπορούν να πετάξουν με ασφάλεια σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Για να ανταγωνιστεί, μάλιστα, τους μεγάλους περιφερειακούς παίκτες όπως η Ethiopia Airlines και η Kenya Airlines, η ανανεωμένη Uganda Airlines εκτελεί “δρομολόγια προώθησης” που θα διαρκέσουν δύο μήνες, με τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής στο Ναϊρόμπι και στη Μομπάσα να κοστίζουν 278 δολάρια και 325 δολάρια αντίστοιχα, ενώ το ταξίδι μετ’ επιστροφής στο Μογκαντίσου της Σομαλίας και τη Ζούβα, στο Νότιο Σουδάν να κοστίζει 590 και 225 δολάρια αντίστοιχα.

Με πληροφορίες από το cnn.com.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ