Αεροπορική εταιρεία φέρνει θέσεις που γίνονται κρεβάτια στην οικονομική κατηγορία!

Η Thomas Cook Airlines λανσάρει θέσεις που γίνονται κρεβάτια στην οικονομική κατηγορία, αλλά για να αποκτήσει κάποιος αυτή την άνεση θα πρέπει να πληρώσει 200 λίρες, στη μία διαδρομή, επιπλέον της τιμής του εισιτηρίου. Ο αερομεταφορέας θα προσφέρει τη δυνατότητα αυτή σε μακρινές πτήσεις που εκτελούνται από αεροσκάφη τύπου Airbus A330, από τις 13 Μαΐου.

Αεροπορική εταιρεία φέρνει θέσεις που γίνονται κρεβάτια στην οικονομική κατηγορία!

Η θέση θα διαμορφώνεται από τον επιβάτη, ο οποίος θα έχει αγοράσει ύφασμα που εκτείνεται σε τρεις θέσεις στο πίσω μέρος του αεροσκάφους. Για τη διαμόρφωσή του, ο επιβάτης θα ανεβάζει τα υποβραχιόνια και θα μπορεί να ξαπλώσει σε μια σειρά καθισμάτων είτε για ύπνο, είτε για διάβασμα ή για να παρακολουθήσει ταινία. Οι θέσεις αυτές έχουν μήκος 148 εκατοστά και βάθος 67 εκατοστά και είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση, απαραιτήτως πριν την αναχώρηση της πτήσης.

Όλες αυτές οι θέσεις συνοδεύονται από κατάλληλα σεντόνια, μαξιλάρι και κουβέρτα ενώ προσφέρεται και επέκταση της ζώνης για όσους το προτιμούν.

Να σημειωθεί ότι, το κόστος της θέσης αυτής είναι χαμηλότερο σε σύγκριση με την κράτηση τριών οικονομικών θέσεων, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τη μετατροπή της σε κρεβάτι. Επίσης, το κάθισμα-κρεβάτι είναι διαθέσιμο για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ