Ενόψει της λήξης της χιονοδρομικής περιόδου 2016-2017 που και φέτος στέφθηκε με  μεγάλη επισκεψιμότητα στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, η αυλαία θα πέσει έτσι όπως της αρμόζει…Δηλαδή με ένα closing party που θα μείνει αξέχαστο!

Από τον Γιώργο Λ. Παπαχατζή ([email protected])

Πιο συγκεκριμένα τo closing party θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 21 Απριλίου από τις 10:00-15:00. Oi guest dj’s θα μας ξεσηκώσουν με τις μουσικές επιλογές τους, ενώ οι χιονοδρόμοι θα έχουν την ευκαιρία να επιδοθούν για λίγο ακόμα στο αγαπημένο τους άθλημα.

Να σημειωθεί ότι η επιτυχία της χειμερινής σεζόν ήταν τόσο μεγάλη που η  διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού παρέτεινε τη λειτουργία της σεζόν 2016-2017 μέχρι και την Κυριακή 23 Απριλίου!

Σκι στον Παρνασσό; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν ανέβεις στο βουνό!

Και αν δεν έχετε δικό σας εξοπλισμό εμείς σας έχουμε τους ειδικούς για να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Τα καταστήματα Snow Republic Ski Shops και Dimitriadis Action Stores.

Χρήσιμα tips από τους experts του ski!

Όλα για το σκι: Οι καλύτερες διευθύνσεις για να βρείτε τον ιδανικό εξοπλισμό!

Μην ξεχνάτε να μπαίνετε στη σελίδα του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για να ενημερώνεστε σε real time για την κατάσταση που επικρατεί στις πίστες και ποιες βρίσκονται σε λειτουργία.

Paba Bear Ski Cup 2017

Η Σχολή Σκι Πάππος Μπαλντούμης συνεχίζοντας την προσπάθεια για συνεχή διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος διοργανώνει και φέτος το PABA BEAR SKI CUP. Έναν παιδικό αγώνα ανοιχτής συμμετοχής για παιδιά προαγωνιστικής ηλικίας που έχει ώς σκοπό οι μικροί χιονοδρόμοι να διασκεδάσουν και να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ έχοντας φυσικά μαζί τους τις οικογένειές τους και τους φίλους τους. Ο αγώνας προγραμματίζεται για το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 και θα διεξαχθεί στην πίστα Περικλής, στα Κελάρια του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού. Η ώρα εκκίνησης του αγώνα είναι στις 10.00 το πρωί. Όσα παιδιά συμμετέχουν πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της Σχολής το αργότερο στις 09:00 ώστε να παραλάβουν το νούμερο τους και να ξεκινήσει ο αγώνας χωρίς καθυστέρηση. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν και θα αγωνιστούν σε 7 μικτές κατηγορίες αγοριών/κοριτσιών ανά σχολική τάξη (έξι τάξεις δημοτικού και μία για νήπια). Ο πρώτος/η κάθε κατηγορίας κερδίζει κύπελλο. Μετάλλια θα δοθούν στους τρείς πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας ενώ σε όλα τα παιδιά θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής και πολλά άλλα δώρα. Ο πρώτος/η όλων των κατηγοριών, που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο, θα κερδίσει επι πλέον ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι πέδιλα του σκι, προσφορά της Σχολής Σκι Πάππος- Μπαλντούμης. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 22670 31552 από τις 10.00 π.μ έως τις 2.00 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. ή να στείλετε email στο [email protected].
Συμμετοχή μπορείτε επίσης να δηλώσετε μέχρι και μία ώρα (09:00) πριν την έναρξη του αγώνα στη Γραμματεία της Σχολής Σκι Πάππος-Μπαλντούμης. Δεν μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά που έχουν λάβει μέρος στο εθνικό πρωτάθλημα Π1/Κ1. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν το δικό τους εξοπλισμό, και κράνος. Το PABA BEAR SKI CUP 2017 είναι αφιερωμένο στα παιδιά με Κυστική ίνωση.

Διαβάστε εντελώς δωρεάν όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την Αράχωβα με ένα μόνο κλικ στον απόλυτο οδηγό για τον αγαπημένος μας προορισμό, Aracova magazine.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ