Αγγλία: Το κόσμημα του Κέιμπριτζ «ξανά συστήνεται» στο κοινό

Την παλιά του αίγλη φαίνεται πως κέρδισε πίσω ένα από τα αρχιτεκτονικά κοσμήματα του Κέιμπριτζ στην Αγγλία. Το παλαιότερο ξενοδοχείο της πόλης που είχε ταλαιπωρηθεί από μεταμοντέρνες πινελιές ανακαίνισης, επανήλθε δυναμικά αποπνέοντας εκείνο το κύρος που του αξίζει.

Αγγλία: Το κόσμημα του Κέιμπριτζ «ξανά συστήνεται» στο κοινό

Πλέον, όσοι βρεθούν στον τόπο που φιλοξενεί το University Arms, θα εντυπωσιαστούν από το κομψοτέχνημα που έχει ζωή από το 1834. Αρχικά το ιστορικό αυτό κτίσμα, λειτούργησε ως πανδοχείο για να μετατραπεί αργότερα σε ξενοδοχείο, το πρώτο μάλιστα της πόλης που απέκτησε ηλεκτρισμό, τουαλέτες σε κάθε όροφο και γκαράζ το 1904.

- Advertisement -
Αγγλία: Το κόσμημα του Κέιμπριτζ «ξανά συστήνεται» στο κοινό

Το University Arms καλωσορίζει την εκλεκτή πελατεία του και δίνει το κλειδί για τα 192 δωμάτια και σουίτες που φέρουν μάλιστα τα ονόματα διάσημων αποφοίτων του Κέιμπριτζ, όπως ο Δαρβίνος και ο Νιούτον.

Διαβάστε ακόμα:  Palatino Hotel: To 4 αστέρων ξενοδοχείο στο κέντρο της Ζακύνθου για μια απολαυστική διαμονή

Φυσικά, εντός του χώρου λειτουργεί εστιατόριο, μπαρ και μια βιβλιοθήκη με εξαιρετική λογοτεχνική συλλογή που υποκλίνεται στην ιστορικότητα του πανεπιστημίου της πόλης. Μη λησμονείτε φυσικά και το περιβόητο αγγλικό τσάι που σερβίρεται on time καθημερινά. (universityarms.com)

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ