Η Air Mediterranean είναι ελληνική αεροπορική εταιρεία με έδρα στην Αθήνα, η οποία ξεκινά τις πτήσεις της, την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017.

Τα αεροπλάνα της εταιρείας θα πετούν σε έξι προορισμούς: Λονδίνο, Στοκχόλμη, Χαρτούμ, Τζέντα, Καζαμπλάνκα και Βαγδάτη. Προκειμένου να γιορτάσει και να ανακοινώσει στο ελληνικό κοινό την έναρξη των νέων πτήσεών της, η Air Mediterranean πραγματοποίησε εκδήλωση, στις 31 Νοεμβρίου στο Φουαγιέ του θεάτρου «Παλλάς», σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

- Advertisement -

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πρόσωπα από τον πολιτικό χώρο, μέλη της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, εκπρόσωποι του Διπλωματικού χώρου, εκπρόσωποι μεγάλων αεροπορικών εταιρειών, μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό και διάσημοι Έλληνες προσκεκλημένοι. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, η Αυτού Μακαριότης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’ πραγματοποίησε αγιασμό και ευχήθηκε ασφαλείς και καλές πτήσεις για την Air Mediterranean.

Το λόγο πήραν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής και στη συνέχεια ο Chairman της εταιρείας, κ. Ανδρέας Χάλλακ.

H αγνώριστη Mαντόνα πέταξε για Λισαβόνα στην οικονομική θέση στο Twitter γίνετε viral

Ο κ. Κουρουμπλής καλωσόρισε και παρουσίασε τα νέα δρομολόγια της εταιρείας και αναφέρθηκε στις επενδυτικές ευκαιρίες που δημιουργεί η άφιξή της στην Ελλάδα, καθώς και στη μελλοντική συμβολή της Air Mediterranean στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη. Ακολούθως, ο Chairman της Air Mediterranean, κ. Ανδρέας Χάλλακ, αναφέρθηκε στη στρατηγική επιλογή να δημιουργήσει η εταιρεία βάση στην Ελλάδα, επισημαίνοντας: «Όταν με ρωτάνε γιατί (Ελλάδα), το αρχικό μου ένστικτο είναι να τους δείξω τον όμορφο καιρό και τα απίστευτα τοπία της χώρας. Στην πραγματικότητα όμως, η Ελλάδα προσφέρει πολλά σε μια εταιρεία με το όραμα της Air Mediterranean …μια στρατηγικά κομβική θέση στην Ευρώπη.»

Δείτε ΕΔΩ τα δρομολόγια

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους, με ξεχωριστή αναφορά στους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της εταιρείας.

πηγή:airnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ