Εσείς έχετε σκεφτεί που θα θέλατε να είναι το επόμενο ταξίδι σας;Με τις προσφορές των αεροπορικών εταιρειών και τις οικονομικές επιλογές διαμονή, τα ταξίδια έχουν γίνει πιο budget friendly από ποτέ.

Την ίδια στιγμή το Airbnb έχει γίνει ένα μέσο που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες σπιτιών να κερδίζουν έξτρα ειδόσημα παρέχοντας το σπίτι ή κάποιο από τα δωμάτια του σε τουρίστες και ταξιδιώτες σε σχετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Η ραγδάία ανάπτυξη της πλατφόρμας προσωρινής ενοικίασης σπιτιών συνέβαλε και το γεγονός της επιθυμίας όσων ταξιδεύουν,, αλλά να ζουν μια ξένη πόλη όσο το δυνατόν πιο γνήσια γίνεται, σαν ντόπιοι (locals) και όχι σαν τουρίστες.  Πρόσφατα, και καθώς μέρα με τη μέρα αποχαιρετάμε τη φετινή χρονιά, το Airbnb έβγαλε το δικό του δελτίο με τα ταξιδιωτικά trends για το 2018.

Οι πιο όμορφα στολισμένες χριστουγεννιάτικες πόλεις του κόσμου

Στη λίστα υπάρχουν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί σύμφωνα με τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιήθηκαν στις αναζητήσεις που έγιναν και, φυσικά, τις πόλεις που, προβλέπει ότι, θα γίνουν τα περισσότερα ταξίδια μέσα στο επόμενο έτος.

Τόκυο, Οσάκα και το (πάντα δημοφιλές) Παρίσι είναι στις 3 πρώτες θέσεις με τις πόλεις που θα ταξιδέψουν οι περισσότεροι το 2018 (οπότε ή θα πρέπει να κλείσετε τα εισιτήρια σας όσο είναι ακόμα νωρίς ή να τις αποφύγετε αντίστοιχα, αν προτιμάτε πιο ήσυχους προορισμούς). Ακολουθεί η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο στην 4η και την 5η θέση αντίστοιχα.

Επιπλέον, στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Μεσόγειο, γίνεται ντόρος για 2 σημεία στην Κύπρο (μπράβο στην Κύπρο!). Στην Πάφο (με αύξηση των αναζητήσεων 234%) και την Αμμόχωστο (με 234%) καθώς είναι δύο μέρη γεμάτα από εκπληκτικά επιβλητικές βραχώδεις παραλίες τα οποία, παράλληλα, έχουν και αρχαιολογικό ενδιαφέρον.

Τo Airbnb ετοίμασε κι ένα infographic με πλήρη στοιχεία σχετικά με τα ταξιδιωτικά trends του 2018 τα οποία, πιθανώς, να αποτυπωθούν και στο feed μας στο Instagram. Kαλά ταξίδια λοιπόν!

πηγή:bovary.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ