Μπορεί το περιβάλλον της Airbnb να είναι ακόμη άναρχο στην Ελλάδα, λόγω της μη δήλωσης των καταλυμάτων, αλλά αυτό που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι τα σπίτια-διαμάντια στο κέντρο της Αθήνας (και όχι μόνο) που διατίθενται στη γνωστή πλατφόρμα.

Έχοντας θέα την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό ή το πυκνοκατοικημένο κέντρο και διαθέτοντας πολλά από αυτά μοντέρνο design και εξοπλισμό, σίγουρα πολλοί έχουν σκεφτεί να περάσουν μερικές μέρες εκεί για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα ή να τα προτείνουν σε φίλους τους που έρχονται από το εξωτερικό.

Και μπορεί μερικά διαμερίσματα να είναι ξεχωριστά λόγω design, αλλά σίγουρα αυτά που κλέβουν την παράσταση είναι τα «κρυμμένα» αξιοθαύμαστα σπίτια με πισίνα που βρίσκονται στο κέντρο.

Νέο «φιάσκο» με το ηλεκτρονικό εισιτήριο: Μία διαδρομή θα κάνει… 4,5 ευρώ!

Αν, λοιπόν, δεν έχει τύχει να δεις πισίνα τα μάτια σου σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, σε ενημερώνουμε πως υπάρχουν πολλά loft στο Γκάζι, στο Κολωνάκι, τον Λυκαβηττό και την Πλακά που έχουν αυτού του είδους την πολυτέλεια.

150.000 θέσεις εσωτερικού από €19!

Με τα περισσότερα από αυτά να έχουν 5 αστέρια στην σελίδα του Airbnb και δεκάδες αποθεωτικά σχόλια, η ζήτηση κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες είναι τεράστια, μιας και έτσι ο καθένας μπορεί να απολαύσει τις ομορφιές της Αθήνας, χωρίς να εγκατασταθεί σε κάποια μακρινή κατοικία και κυρίως χωρίς να στερηθεί τα κομφόρ του.

Υπάρχουν μάλιστα διάφορες κατοικίες με ιδιωτική πισίνα. Άλλα είναι απλά διαμερίσματα με την πισίνα στην ταράτσα, άλλα είναι μικρά με ιδιωτική πισίνα στο μπαλκόνι κι άλλα μονοκατοικίες με μεγάλο εσωτερικό κήπο, ενώ υπάρχουν και οι τεράστιοι χώροι με θέα την ακρόπολη που είναι ιδανικοί για την διοργάνωση ενός πάρτι.

Αθήνα: Που θα πιείτε την καλύτερη ζεστή σοκολάτα;

Ανακάλυψε τα μικρά μυστικά διαμάντια στο κέντρο μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες από την σελίδα της airbnb.

Διαμέρισμα στο Σύνταγμα

Λοφτ στο Γκάζι

Διαμέρισμα με κήπο στην Πλάκα

Διαμέρισμα με ιδιωτική πισίνα στο Κολωνάκι

Διαμέρισμα σε τριλωροφο στον Λυκαβηττό

Μοντέρνο διαμέρισμα στο Γκάζι

Σπίτι με θέα στην Ακρόπολη

Ελληνική σημαία 84 τ.μ. στον βυθό της Βουλιαγμένης

Μονοκατοικία στην Πλάκα

Πηγή:  iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ