Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
38.5 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΑνοιχτά από σήμερα τα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού και Καϊμακτσαλάν

Ανοιχτά από σήμερα τα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού και Καϊμακτσαλάν

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ενημερώνει όλους τους φίλους του βουνού ότι από σήμερα, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ανοίγουν οι πίστες για τους ιδιώτες χιονοδρόμους των Χιονοδρομικών Κέντρων Παρνασσού και Βόρα-Καϊμακτσαλάν.

Τα δύο Χιονοδρομικά πού διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ, το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο της Ελλάδας, αυτό του Παρνασσού και το υψηλότερο της χώρας, το Καϊμακτσαλάν είναι έτοιμα να καλωσορίσουν στις πίστες και τα σαλέ τους, τους λάτρεις του χιονιού και της χιονοδρομίας και να προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους νέες απολαύσεις και εμπειρίες στα πανέμορφα χιονισμένα τοπία και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους.

- Advertisement -
Άνοιγμα χιονοδρομικών κέντρων
Παρνασσός

Υπενθυμίζεται πως από την προηγούμενη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού υποδέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες στα ανανεωμένα σαλέ του, ενώ το Χιονοδρομικό του Βόρα-Καϊμακτσαλάν είχε ανοίξει νωρίτερα τις πύλες του για το κοινό στις 26 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι οι νέοι που διαθέτουν το Freedom Pass, η διάρκεια του οποίου βάσει κυβερνητικής απόφασης έχει παραταθεί μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2022, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και στα δύο χιονοδρομικά της κέντρα. Τέλος, οι Σχολές Χιονοδρομίας θα λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Καϊμακτσαλάν

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,286LikesΚάντε Like
88,438 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ