Ακριβότερο θέρετρο στον κόσμο

Ο λόγος για το θέρετρο και ιδιωτικό νησί Banwa Private Island, το οποίο μόλις άνοιξε, και η τιμή για να μείνει κανείς στον ιδιωτικό αυτό παράδεισο ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό των 100.000 δολαρίων για μια νύχτα!

Το ιδιωτικό και απομονωμένο νησί βρίσκεται στο αρχιπέλαγος Παλαουάν στις Φιλιππίνες και η πρόσβαση σε αυτό γίνεται αποκλειστικά με ελικόπτερο. Ένα μέρος που δεν περιλαμβάνεται καν στους περισσότερους χάρτες…

Το τροπικό νησί εκτείνεται σε 15 στρέμματα, αλλά διαθέτει μόλις 6 βίλες, οι οποίες με τη σειρά τους περιλαμβάνουν πισίνες, τζακούζι, 24ωρες υπηρεσίες δωματίου και ιδιωτικούς μπάτλερ που περιμένουν τους πελάτες για να τους προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Οι βίλες φυσικά προσφέρουν και υπέροχη θέα στον ωκεανό και το τροπικό τοπίο.

Μερικές από τις δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης είναι γιόγκα, πιλάτες, σπα με απεριόριστες συνεδρίες, αλλά και θαλάσσιες δραστηριότητες όπως καταδύσεις και βόλτα με τζετ σκι ή καταμαράν. Στο θέρετρο υπάρχει επίσης ένα εστιατόριο που σερβίρει φαγητά που παράγονται με τοπικά φρέσκα προϊόντα.

Εδώ ερχόμαστε να τονίσουμε ότι στο ιδιωτικό νησί μπορεί να φτάσει κανείς με υδροπλάνο ή ελικόπτερο από τη Μανίλα, αλλά θα χρειαστεί να πληρώσει 990 δολάρια ανά διαδρομή με υδροπλάνο εννέα επιβατών ή 11.580 δολάρια για ένα δρομολόγιο μετ ‘επιστροφής σε ελικόπτερο πέντε επιβατών.

Απολαύστε το θέρετρο μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες:

Εσείς έχετε δει την πιο ακριβή σουίτα ξενοδοχείου στον κόσμο;

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ