μπαρ Rescue Αντίπαρος

Δεν υπάρχει σωτηρία (Rescue) για όποιον έρχεται Αντίπαρο!! Το γραφικό λιµανάκι είναι το πρώτο που αντικρίζεις πριν ακόµη δέσει το φέρι µποτ ή όποιο άλλο σκάφος σε ταξιδέψει εδώ. Ο ανεµόµυλος, η Αγία Μαρίνα, τα κατάλευκα σπίτια του οµώνυµου οικισµού της πρωτεύουσας του νησιού, σε καλωσορίζουν από το πρώτο λεπτό που θα βρεθείς στην Αντίπαρο χωρίς να γνωρίζεις εκείνη τη στιγµή τι εµπειρίες σε περιµένουν. Αναµφίβολα όµως νιώθεις τη µαγευτική αύρα, την ηρεµία και τη γαλήνη… Το µάτι πέφτει στα γραφικά παραλιακά ταβερνάκια, το πλακόστρωτο, τα καΐκια και τις βαρκούλες, τον κεντρικό πεζόδροµο -περαντζάδα για ντόπιους και επισκέπτες µε µαγαζιά και τουριστικά στέκια. Κάπου στην βόλτα, θα βρεθείς και στην πλατεία από όπου ξεκινά και ο δρόµος για το Κάστρο και άλλος δρόµος θα σε µεταφέρει στον όρµο του Σιφνέικου Γιαλού για απέραντη θέα ως τη Σίφνο. Μείνε και για το µαγευτικό ηλιοβασίλεµα. Βγάλε άπειρες φωτογραφίες τα κάτασπρα σπιτάκια, τις αυλές µε το βασιλικό και τις βουκαµβίλιες, τη θέα και εσένα να ζεις το καλοκαιρινό όνειρο! Παρακάτω σας έχουμε μια δυνατή πρόταση διασκέδασης, το Rescue!

Διαβάστε ακόμα:  Ονειρεμένες παραλίες, καταγάλανα νερά, μαγευτικά χωριά... 6 μέρη στο Ιόνιο που καθηλώνουν!

Rescue

Μπαρ Rescue στην Αντίπαρο
Μπαρ Rescue στην Αντίπαρο
Μπαρ Rescue στην Αντίπαρο
Μπαρ Rescue στην Αντίπαρο
Μπαρ Rescue στην Αντίπαρο

Από τα αγαπηµένα µπαρ των καλά µυηµένων στην ελληνική µουσική µε 16 χρόνια θητεία στη νυχτερινή ζωή της Αντιπάρου. Ντόπιοι και επισκέπτες σχηµατίζουν ουρά κάθε βράδυ προκειµένου να βρουν θέση µέσα στα 45 τµ. του µαγαζιού και να ακούσουν γνωστές επιτυχίες από τα χέρια του ιδιοκτήτη και εκτελών χρέη dj, Σωτήρη Νεροµυλιώτη. Με σήµα τον κροκόδειλο «που πίνει χωρίς αύριο», ο θαµώνας διασκεδάζει χωρίς Rescue (σωτηρία)!

Info:

Καθηµερινά 22:30-04:00

Πλατεία Μ. +30 6975 626162, FB: Rescue – antiparos

Κι αν θέλετε να τα έχετε όλα σε ένα αποκτήστε τον πλήρη οδηγό μας, Gold book of Antiparos, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε online, αλλά και να τον κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ