Αντίστροφη μέτρηση για τον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας!
- Advertisement -

Την Κυριακή 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο 8ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 25.000 δρομέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ, τον δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί πλέον θεσμό της πόλης και δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν και να ανακαλύψουν τις ομορφιές της ανοιξιάτικης Αθήνας και να αναδείξουν με τη συμμετοχή τους τις αξίες του αθλητισμού, της συντροφικότητας και της ψυχαγωγίας.

Αντίστροφη μέτρηση για τον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας!

Θα υπάρξουν 4 διαφορετικοί αγώνες με 4 διαφορετικές εκκινήσεις.
Η βασική εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Δρόμου θα δοθεί στις 09.00 στην Πλατεία Συντάγματος επί της λεωφόρου Αμαλίας.
Στις 09.10 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα δρόμου των 3 χλμ στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος του Σταθμού Μετρό Ευαγγελισμός.
Η εκκίνηση του αγώνα δρόμου για παιδιά και άτομα με αναπηρία (1000μ) θα δοθεί στις 09.35 στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της οδού Ριζάρη.
Τέλος, η εκκίνηση του αγώνα δρόμου των 5 χλμ θα δοθεί στις 11.45 στην Πλατεία Συντάγματος στο ύψος των οδών  Όθωνος και Μητροπόλεως.
(athinahalfmarathon.gr)

Κορονοϊός: Σήμα κινδύνου για την Αττική & ανακοίνωση νέων μέτρων

Σε ισχύ τίθενται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σταδιακή διακοπή της κίνησης των οχημάτων στις οδικές αρτηρίες απ΄όπου θα διέλθουν οι δρομείς.

Αντίστροφη μέτρηση για τον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας!

Επίσης, τοAthens Half Marathon Expo, το σπουδαίο εκθεσιακό γεγονός, πλαισιώνει με μεγάλη επιτυχία τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας. Έχει καθιερώσει έναν δικό του μοναδικό χαρακτήρα και μία ολότελα ξεχωριστή ταυτότητα, κερδίζοντας μαζική αναγνώριση ως ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά εκθεσιακά γεγονότα στην Ελλάδα. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι το Σάββατο 16/03 στις 20:00. (www.halfmarathonexpo.gr)

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ