Πλοίο επιβίβαση

Σε χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας ανέφερε πως από τις 18 Μαΐου θα υπάρξει απελευθέρωση των μετακινήσεων στην Ηπειρωτική Ελλάδα και νήσο Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια προσπάθεια χαλάρωσης των μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού, η Κρήτη θα υποδέχεται ταξιδιώτες από όλη την Ελλάδα.

Πότε θα απελευθερωθούν οι μετακινήσεις σε όλα τα νησιά;

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε στην δήλωση του πως η μετακίνηση στα υπόλοιπα νησιά θα απελευθερωθεί από τις 25 Μαΐου. Ωστόσο, ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε αναφέρει πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει απελευθέρωση των μετακινήσεων προς τα μεγάλα νησιά πιο σύντομα από την ημερομηνία που υπολογιζόταν.

Διαβάστε ακόμα:  Καρδαμύλη: Η «πλανεύτρα» της Πελοποννήσου - Ο ιστορικός οικισμός που από τη μια βρέχεται από την θάλασσα και από την άλλη ακουμπά στους πρόποδες του βουνού

Ειδικότερα, τα νησιά που διαθέτουν τις υγειονομικές υποδομές, ίσως να είναι σε θέση και να δεχτούν εκ νέου επισκέπτες. Τίποτα όμως δεν έχει αποφασιστεί επίσημα ακόμα. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις ύστερα από τις εισηγήσεις των ειδικών.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ