Απίστευτο- Έχετε δει ποτέ στη ζωή σας ξενοδοχείο από.... αλάτι;;;

Στη Βολιβία βρίσκεται ένα πολύ ιδιαίτερο ξενοδοχείο το οποίο είναι φτιαγμένο από τοπικό αλάτι. Στην περιοχή υπάρχει άφθονο λόγω μιας μεγάλης λίμνης που περιέχει αλατισμένο νερό. Γύρω από αυτήν το αλάτι καλύπτει μια έκταση 12.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

 

Το ξενοδοχείο Luna Salada

κατασκευάστηκε ολοκληρωτικά από αλάτι – δε μιλάμε μόνο για τους τοίχους και τα πατώματα αλλά και για τα τραπέζια, τα κρεβάτια και τα γραφεία που υπάρχουν μέσα στο κάθε δωμάτιο.

Αποτέλεσμα εικόνας για hotel salt bolivia

Ακόμα και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου οι καρέκλες είναι φτιαγμένες από αλάτι ενώ και τα γεύματα που μαγειρεύονται περιέχουν το πιο αγνό, τοπικό αλάτι (αν πάντως σας φανεί λίγο ανάλατο το φαγητό μπορείτε να πάρετε λίγο αλατάκι από το κάθισμά σας και να πασπαλίσετε με αυτό το φαγητό σας).

Αποτέλεσμα εικόνας για hotel salt bolivia

Σέριφος: Οι 7 πανέμορφες παραλίες της

Ρίξτε μία ματιά στο εξωτερικό και το εσωτερικό του Luna Salada όπως παρουσιάζεται μέσα από το παρακάτω βίντεο του National Geographic.

Απόλαυσε τον καλύτερο καφέ σε αυτές τις πόλεις

Τα μειονεκτήματα του ξενοδοχείου αυτού είναι πως αν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές μπορεί να προκληθούν μεγάλες ζημιές

Λαχταριστό σάντουιτς με υλικά που όλοι θέλουμε να απολαύσουμε

στους χώρους του ξενοδοχείου ενώ οι τοίχοι από αλάτι μπορεί να διαβρώσουν με την πάροδο του χρόνου τα καλώδια που περνούν μέσα από αυτούς.

ΠΗΓΗ: spirossoulis.com

 

 

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ