Διαμονή σε σπίτι εξολοκλήρου φτιαγμένο από σοκολάτα - booking

Υπάρχει ένα σπίτι που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα… Γιατί ξεχωρίζει; Είναι εξολοκλήρου φτιαγμένο από σοκολάτα! Πόσο κοστίζει η διαμονή σε αυτό το ξεχωριστό μέρος;

Η booking παρουσίασε, αποκλειστικά, ένα διαφορετικό σπίτι, φτιαγμένο εξολοκλήρου από σοκολάτα, που βρίσκεται στη Γαλλία και συγκεκριμένα λίγο έξω από το Παρίσι.

Εσείς το ξέρατε; Να γιατί τα ξενοδοχεία βάζουν ένα σοκολατάκι στο μαξιλάρι!

Σπίτι από σοκολάτα - διαμονή

Το σοκολατένιο σπίτι έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από τον Jean-Luc Decluzeau, έναν τεχνίτη που ειδικεύεται σε γλυπτά και χρησιμοποίησε 1,5 τόνο σοκολάτας για να το ολοκληρώσει. Όπως αναφέρει: “Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα είχα την ευκαιρία να οικοδομήσω μια σοκολάτα σε μέγεθος ζωής για να κοιμούνται οι ταξιδιώτες!”

Jean-Luc Decluzeau

“Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργαζόμαστε με την Booking.com και ότι μπορώ να μοιραστώ το πάθος μου για τη σοκολάτα. Ελπίζω ότι οι επισκέπτες θα απολαύσουν την ευκαιρία του να μείνουν σε ένα τόσο γλυκό και μοναδικό μέρος”, συμπληρώνει.

Διαβάστε ακόμα:  7 από τα ομορφότερα φυσικά τοπία στην Ελλάδα που όλοι πρέπει κάποια στιγμή να δουν από κοντά

Το σπίτι είναι 18 τετραγωνικά μέτρα και είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει έως και τέσσερα άτομα. Το εντυπωσιακό είναι ότι σχεδόν τα πάντα μέσα σε αυτό το σπίτι είναι βρώσιμα! Από τα κρεβάτια και τους νιπτήρες μέχρι τα βιβλία, τα βάζα και τους πολυελαίους.

Σπίτι από σοκολάτα - εσωτερικός χώρος
Σπίτι από σοκολάτα - διακοσμητικά

Όταν άνοιξε η πλατφόρμα για τις κρατήσεις του σπιτιού η ζήτηση, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν τεράστια και για αυτό το λόγο δεν μπορούσε κάποιος να μείνει περισσότερο από ένα τριήμερο. Αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό πότε θα είναι πάλι ανοιχτό για κρατήσεις…

Με τα προηγούμενα δεδομένα, μία βραδιά στο σοκολατένιο σπίτι κοστίζει 50 ευρώ!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ