Ο 32χρονος Dirar Abohoy για το περπάτημά του επιλέγει είτε τα πόδια είτε τα χέρια του. Έχοντας εκπαιδευτεί να περπατά με τα χέρια του από νεαρή ηλικία, τώρα μπορεί να αναρριχηθεί σε βουνά ή ακόμα και να επιδοθεί σε κάθε είδους ακροβατικά με τα πόδια στον αέρα.

Έχει ενδιαφέρον ότι ο Dirar, που ζει στο Tigray, στη βόρεια Αιθιοπία, μεγάλωσε βλέποντας κινεζικές και αμερικανικές ταινίες, αλλά ως παιδί, δεν γνώριζε το ρόλο του μοντάζ και της επεξεργασίας. Υπέθετε λοιπόν ότι όλα τα ακροβατικά που έβλεπε στην οθόνη του ήταν πραγματικά, οπότε άρχισε να εκπαιδεύεται για να μιμηθεί τους ήρωές του.

Θα σας πέσουν τα σαγόνια! Ξεναγηθείτε στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου! (video)

- Advertisement -

Μέχρι να μάθει ότι οι περισσότερες από τις σκηνές δράσης στις αγαπημένες του ταινίες δεν ήταν παρά αυταπάτες και προϊόν επεξεργασίας, ο Dirar είχε γίνει ήδη πολύ καλός στο περπάτημα με τα χέρια, οπότε συνέχισε την προπόνηση.

Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη στο BBC, ο Dirar είπε ότι εξασκείται καθημερινά τρεις ώρες το πρωί και άλλες τρεις το βράδυ. Η πολύωρη εξάσκησή του ελπίζει ότι θα του χαρίσει μια μέρα μια θέση στο ρεκόρ Guinness. Μπορεί να τραβήξει αυτοκίνητα ενώ περπατά με τα χέρια του, να ανέβει ή να κατέβει από βουνά ή ακόμα και να κουβαλά ανθρώπους.

Στου Ζήση στην Αθηναϊδος φάγαμε φρέσκο ψαράκι με λιγότερο από €4! Σε… χωνάκι!

Ένα βίντεο του κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο και απέσπασε θετικά αλλά και αρνητικά από κάποιους σχόλια. Ενώ κάποιοι βρίσκουν καταπληκτική αυτή τη δεξιοτεχνία, άλλοι τον συμβουλεύουν ότι μπορεί να κάνει πολύ καλύτερα και πιο χρήσιμα πράγματα με τα χέρια του από το να περπατά, ειδικά από τη στιγμή που τα δυο του πόδια υπάρχουν για αυτό το λόγο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ