μπαρ από πόρτα αεροπλάνου airbus

Απίστευτο! Airbus της Lufthansa μετατρέπεται σε έπιπλα και αξεσουάρ! Είναι δυνατόν ένα Airbus να μετατραπεί σε έπιπλα και αξεσουάρ που θα στολίσουν και θα διακοσμήσουν με την τελευταία λέξη του design ένα σπίτι;

μπαρ τοίχου από πόρτα αεροπλάνου Airbus

Ένα παροπλισμένο Airbus της Lufthansa εμπνέει για τη δημιουργία επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων για το σπίτι μας. Η Lufthansa Upcycling Collection είναι γεγονός και πολλά stylish κομμάτια βρίσκουν τη θέση τους στο σαλόνι ή στο καθιστικό μας. Για πρώτη φορά είδαμε κάτι παρόμοιο το περασμένο φθινόπωρο, όταν η αεροπορική εταιρεία κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή. Και όλα εξαντλήθηκαν γρήγορα…

τραπεζάκι σαλονιού από αεροπλάνο Airbus

Η νέα σειρά δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τις εταιρείες Lufthansa, Miles & More και Lufthansa Technik και περιλαμβάνει από διαφορετικά κομμάτια ενός παροπλισμένου αεροσκάφους της Lufthansa που ανακυκλώθηκε. Σκοπός της εταιρείας είναι η ευεαισθητοποίηση του κόσμου στην ανακύκλωση αλλά και στη βιωσιμότητα, καταδεικνύοντας πως τίποτα που θεωρείται… σκουπίδι, δεν είναι!

Ένα bar από πόρτα καμπίνας, ένα τραπεζάκι σαλονιού από το αερόφρενο του αεροσκάφους ή και το πτερύγιο, διάφορα αντικείμενα για διακόσμηση, όλα κατασκευασμένα με έμπνευση αλλά και σεβασμό στο περιβάλλον, έρχονται όχι μόνο για να αναβαθμίσουν κάθε γωνιά του σπιτιού, αλλά για να χαρίσουν στους λάτρεις των ταξιδιών -και όχι μόνο- την αίσθηση ότι… ταξιδεύουν συνέχεια.

τραπέζι για τραπεζαρία από παράθυρο αεροπλάνου Airbus

Η νέα Lufthansa Upcycling Collection προσφέρει την ευκαιρία εξαργύρωσης μιλίων για πραγματικά μοναδικά αντικείμενα. Κάθε προϊόν είναι μοναδικό, δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο και έτσι όσοι τυχεροί το αποκτήσουν θα μπορούν να υπερηφανεύονται για την ιδιαιτερότητά του.

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ