Ένα απίστευτο κι όμως αληθινό, (ή μήπως θα έπρεπε να πούμε ελληνικό;) είναι το περιστατικό που συνέβη στην Ικαρία καθώς έκλεισε το αεροδρόμιου του νησιού επειδή αρρώστησε ένας υπάλληλος και δεν υπάρχει αντικαταστάτης!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΥΠΑ βέβαια, αποκαθίστανται οι πτήσεις σήμερα, Πέμπτη 5 Αυγούστου, από και προς το αεροδρόμιο της Ικαρίας.

Ξεκίνησαν από σήμερα λοιπόν Πέμπτη, από τις 07:30 το πρωί, οι  πτήσεις – προγραμματισμένες και έκτακτες, που αναβλήθηκαν– στο αεροδρόμιο της Ικαρίας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Απίστευτος μοιάζει όμως ο λόγος της ακύρωσης των πτήσεων, καθώς οφείλεται στο «αιφνιδιαστικό περιστατικό ασθένειας του τηλεπικοινωνιακού υπαλλήλου που υπηρετεί στο αεροδρόμιο του νησιού», όπως επιβεβαίωσε η ΥΠΑ!

Αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθούν και οι τρεις προγραμματισμένες για σήμερα πτήσεις από και προς το νησί (δύο της Aegean και μία της Sky Express).

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ήδη από χθες, Τετάρτη, η ΥΠΑ έχει μεριμνήσει για την αντικατάσταση του ασθενούντος υπαλλήλου με άλλον αρμόδιο υπάλληλο, ο οποίος έχει αποσπαστεί από τη Σάμο στην Ικαρία.

«Η ΥΠΑ, μέσω του αερολιμενάρχη Ικαρίας, ενημέρωσε άμεσα και συγκεκριμένα από τα ξημερώματα της Τετάρτης 4 Αυγούστου 2021 τις αεροπορικές εταιρείες και τις εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης, που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο του νησιού, για την ασθένεια του υπαλλήλου, που είχε ως συνέπεια την ακύρωση των πτήσεων, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι επιβάτες για την αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής της πτήσης τους και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Υπηρεσίας.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ