Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
30.5 C
Athens
ΑρχικήΜη κατηγοριοποιημένοΑπίθανο! Το πρώτο μας ταξίδι επηρεάζει τη μετέπειτα ζωή μας! (Photos)

Απίθανο! Το πρώτο μας ταξίδι επηρεάζει τη μετέπειτα ζωή μας! (Photos)

Ταξίδι, εμπειρία συναρπαστική περισσότερο κι από το πρώτο φιλί. Η δυναμική του ταξιδιού και οι πρωτόγνωρες εμπειρίες του οδηγούν έναν στους 10 σε αλλαγή επαγγέλματος ή συντρόφου και έναν στους 5 σε μετακόμιση σε ένα εντελώς καινούριο μέρος.

Booking.com:Καταλύτης στην ζωή μας η πρώτη ταξιδιωτική εμπειρία
Booking.com:Καταλύτης στην ζωή μας η πρώτη ταξιδιωτική εμπειρία

Ταξιδέψτε όσο περισσότερο αντέχει η τσέπη σας γιατί σύμφωνα με την έρευνα ο ενθουσιασμός από μια πρωτόγνωρη ταξιδιωτική εμπειρία αυξάνει την αυτοπεποίθηση των ανθρώπων, διευρύνει τους ορίζοντές τους και τους κάνει πιο επιτυχημένους.
Τα συμπεράσματα όχι δικά μας αλλά από έρευνα της Booking.com που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο σε δείγμα 15.000 ανθρώπων από 20 χώρες.
Το 53% των ερωτηθέντων χαρακτήρισε το ταξίδι, εμπειρία πιο συναρπαστική από το πρώτο ρομαντικό ραντεβού, το 51% από την πρώτη δουλειά,  το 62% από μια νέα φιλία και το 36% πιο συναρπαστική από το πρώτο φιλί.
Τρεις στους πέντε πιστεύουν ότι οι άνθρωποι που ταξιδεύουν συχνά έχουν περισσότερο ενδιαφέρον και το 45% ότι τα ταξίδια τους κάνουν πιο επιτυχημένους σε καριέρα και ζωή.

- Advertisement -
Booking.com:Καταλύτης στην ζωή μας η πρώτη ταξιδιωτική εμπειρία
Booking.com:Καταλύτης στην ζωή μας η πρώτη ταξιδιωτική εμπειρία

Το ταξίδι ενεργοποιεί την αυτοπεποίθηση μας και μας δίνει κίνητρα για σημαντικές αποφάσεις στην ζωή μας όπως να αλλάξουμε δουλειά (13%), σύντροφο (13%) ή να μετακομίσουμε (21%).
Οι πολυταξιδεμένοι έχουν ενδιαφέρουσα ζωή 61% και είναι πιο επιτυχημένοι στη ζωή και την καριέρα τους 45%.
Δύο στους 3 ανέφεραν ότι οι εμπειρίες από πρωτόγνωρα μέρη τους ενθαρρύνει να επισκεφθούν και άλλα νέα μέρη, να αποκτήσουν νέες εμπειρίες. Το 45% θα αναζητήσουν ταξίδια με περιπέτεια το 2017 και 56% θα ταξιδέψουν σε ακόμα πιο μακρινούς προορισμούς από την περιοχή τους.
Περισσότεροι από τους μισούς θα αναζητήσουν περισσότερες αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, ενώ το 47% προορισμούς που δεν έχουν εξερευνήσει οι φίλοι τους.
Ακόμα, το είδος των πρωτόγνωρων ταξιδίων που θα προτιμήσουν το 2017 οι ταξιδιώτες ποικίλει. Το 21% να προτιμά τα ταξίδια που στηρίζονται στον εθελοντισμό, το 23% τα ταξίδια πνευματικών προκλήσεων, το 39% τα οικολογικά ταξίδια και το 44% τα οδικά ταξίδια.

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,291LikesΚάντε Like
88,386 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ