Από Θεσσαλονίκη - Αθήνα! Οι food lovers τρελαίνονται γι'αυτό το μπραντσάδικο!

Κατηφόρισε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και στάθηκε στον όμορφο πεζόδρομο της Ρόμβης καταφέρνοντας να κερδίσει χιλιάδες food lovers, σερβίροντας ολοήμερο πρωινό και brunch μενού. Το μπραντσάδικο αυτό έχει καθιερωθεί ως hot spot με αποτέλεσμα να γίνεται καθημερινά το αδιαχώριτο.

Ο λόγος για το Estrella που ξεχώρισε στη Θεσσαλονίκη για το διαφορετικό του concept, συστήνοντας στη συµπρωτεύουσα το φημισμένο πλέον μπουγατσάν (δικής του πατέντας) όπου πριν λίγα χρόνια ταξίδεψε και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και στην Κηφισιά. Βρίσκεστε στα βόρεια προάστια; Αυτά ανακαλύψτε μερικά ακόμα μέρη για brunch!

Estrella brunch

Μάλιστα, ο ναός του «μπουγατσάν» και των pancakes, το αγαπημένο Estrella, έβαλε φέτος πλώρη για λιμάνι και έχει καταφέρει, μέσα σε λίγους μήνες, να γίνει το πιο hot στέκι για το καθιερωμένο πλέον Κυριακάτικο brunch! Στεγασμένο σε ένα νεοκλασικό κτήριο της περιοχής, με τραπεζάκια έξω για τις ηλιόλουστες ημέρες, μας μυεί στην φιλοσοφία του all day brunch, κάνοντας τις Κυριακές μας να διαρκούν περισσότερο!

Estrella red velvet pancakes
Estrella pancakes - brunch

Ο cozy χώρος του ενδείκνυται για μια χαλαρή έξοδο στη περιοχή, για απογευματινό καφέ & γλυκό, αλλά και για after work drinks. Το μενού του δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις: αυγά σε όλες τους τις εκδοχές, ολόφρεσκα σάντουιτς, λαχταριστά pancakes (αλμυρά & γλυκά) σε ευφάνταστους συνδυασμούς δεσμεύονται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Estrella Πειραιάς

Μη παραλείψετε να δοκιμάσετε επίσης τα λαχταριστά ζυμαρικά και μπέργκερ, αλλά και φυσικούς χυμούς και cocktails!

Info:

  • Ρόμβης 24Α, Τ. 210 3218000, Καθημερινά 08:00-23:00
  • Λεβίδου 11, Κηφισιά, Τ. 210 8011679, Καθημερινά 08:00-23:00
  • Ζέας 145, Πειραιάς, Τ. 210 412 0010, Καθημερινά 09:00-23:00

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ