Άρτι αφιχθέν στην πλατεία Λεµονιάς, στην καρδιά της παλιάς Κερκυραϊκής πόλης, το Αrtisti Ristorante Italiano «φυλακίζει» την ιταλική φινέτσα µέσα σε εκλεκτές δηµιουργίες. Σε έναν χώρο εξαιρετικού design, τόσο στο εσωτερικό, που θυµίζει αυθεντική ιταλική trattoria, όσο και στα τραπεζάκια έξω, απολαµβάνουµε ένα µενού εµπνευσµένο από τοπικές παραδόσεις της γειτονικής χώρας, µε πρωταγωνιστές τα λαχταριστά ζυµαρικά και µια ευρεία γκάµα από πίτσες.

Αrtisti Κέρκυρα εξωτερικός χώρος
Αrtisti Κέρκυρα εσωτερικό
Αrtisti Κέρκυρα εσωτερικός χώρος

Φρέσκα προϊόντα διαλεγµένα µε αγάπη και συνταγές που παντρεύουν το κλασικό µε το µοντέρνο προσδίδουν µια ξεχωριστή πινελιά στη γαστρονοµική σκηνή του νησιού. Την εµπειρία ολοκληρώνει η πλούσια wine list, µε εκλεκτές επιλογές ελληνικού και διεθνούς αµπελώνα.

- Advertisement -
Ιταλικό εστιατόριο στην Κέρκυρα
Αrtisti Κέρκυρα pizza

Info:
Δηµάρχου Μπιτζάρου 1-3, Πλατεία Λεµονιας, Τ. 26610 80969
FB: Artisti

Πριν φύγετε μην ξεχάσετε να δείτε κι άλλες υπέροχες στάσεις για φαγητό στην Κέρκυρα, όπως και προτάσεις για διαμονή στο «βενετσιάνικο» νησί της Ελλάδας!

Μάθετε τα πάντα για την Κέρκυρα μέσα από τον οδηγό μας, Gold book of Corfu, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε online, αλλά και να τον κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ