📸 Τίτη Βελοπούλου (#idiscover.gr)

Aυτό το υπέροχο mountain lodge έγινε αφορμή να εντάξουμε το Μικρό Πάπιγκο στην ταξιδιωτική μας ατζέντα! Η ανακαίνιση ενός παλιού αρχοντικού του 1830, μαζί με τη δημιουργία ενός “δίδυμου” κτιρίου στα πρότυπα της ζαγορίσιας αρχιτεκτονικής, συνέθεσαν το Papigo Towers , στην αετοφωλιά της Πίνδου. Κάτω από τη σκιά των επιβλητικών κορυφών της Αστράκας και με δυνατό χαρτί του την αεροπλανική θέα στην κοιλάδα του Βοϊδομάτη αλλά και στο Μεγάλο Πάπιγκο, έχει αναδειχθεί σε μια από τις καλύτερες προτάσεις διαμονής στο Ζαγόρι!

Όσο για το ρομαντικό μας δωμάτιο με ξύλινα δάπεδα, περίτεχνα παραδοσιακά ταβάνια, ζωγραφιστές ντουλάπες σε μια πανδαισία χρωμάτων και εκμοντερισμένα vintage style έπιπλα ήταν το ιδανικό καταφύγιο! Εμείς πάντως δεν χάσαμε λεπτό, χαλαρώσαμε έξω στη βεράντα με θέα που κόβει την ανάσα, ενώ στο καφέ-εστιατόριο, ανοιχτό και σε μη ενοίκους, γευτήκαμε ηπειρώτικες συνταγές!

Διαβάστε ακόμα:  Ταξιδεύουμε με το αυτοκίνητο στα παράλια της Ηπείρου και συναντάμε... μέρη μαγικά και ονειρεμένα

Higlights:

•Η Μπίμτσα, ένας μικρός χώρος με καμάρα που θυμίζει κελάρι, έγινε το καθιερωμένο ραντεβού το βράδυ για επιτραπέζια παιχνίδια!

Τips

Αν είστε μεγάλη παρέα, αξίζει να κλείσετε ολόκληρο το παλιό αρχοντικό με τα 5 δωμάτια για να νιώσετε κυριολεκτικά σαν στο σπίτι σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ