Φέτος το καλοκαίρι έφτασε επιτέλους η στιγμή να κάνεις πραγματικότητα εκείνο το εξωτικό μακρινό ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν; Η πινέζα στον χάρτη δείχνει Καραϊβική, έκλεισες εισιτήρια, ανακάλυψες ένα φανταστικό ξενοδοχείο σε super προσφορά, κανόνισες την άδειά σου και είσαι έτοιμος για αναχώρηση! Κι όμως κάτι ξεχνάς! Το jet lag!

Και μπορεί να μη σου φαίνεται κάτι σημαντικό, πίστεψέ με όμως μόλις περάσεις τον Ατλαντικό και προσγειωθείς στον προορισμό σου το jet lag μαζί με την αϋπνία θα σου “χτυπήσουν την πόρτα”!

Αν ταξιδεύεις συχνά σίγουρα είναι κάτι που έχεις αντιμετωπίσει πολλές φορές, αν είσαι πρωτάρης όμως πρέπει να ξέρεις ότι το jet lag είναι μια προσωρινή διαταραχή που προκαλείται όταν απορρυθμίζεται το βιολογικό μας ρολόι όταν ταξιδεύουμε σε διαφορετικές ζώνες ώρας. Όσο μεγαλύτερη δε είναι η διαφορά της ώρας από την τοπική μας, τόσο πιο έντονα εκδηλώνεται το jet lag, ενώ εντυπωσιακό είναι ότι για κάθε μια ώρα διαφορά, ο οργανισμός χρειάζεται μια ημέρα για να επανέλθει!

Ο κυριότερος τρόπος με τον οποίον εκδηλώνεται το jet lag είναι η αϋπνία, τα συμπτώματα ωστόσο διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και μπορεί να περιλαμβάνουν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, απώλεια όρεξης αλλά και αίσθημα κόπωσης και εξάντλησης.

Και τώρα έρχεται το μεγάλο ερώτημα! “Πως θα αντιμετωπίσω το jet lag”; Η απάντηση είναι απλή και ακούει στο όνομα Μελατονίνη! Αυτή τη σημαντική ορμόνη που παράγει ο εγκέφαλος κατά τη διάρκεια του ύπνου και παίζει σημαντικό ρόλο στον 24ωρο ρυθμό (κιρκάδιος ρυθμός) του οργανισμού.

Αρκεί λοιπόν να την ενισχύσεις για να βάλεις τέλος στα συμπτώματα του jet lag και να μη χάσεις λεπτό από το ταξίδι σου! Κι αν αναρωτιέσαι πως, σου έχουμε τη λύση! Το πρωτοποριακό spray Melatonin SM που κυκλοφορεί από την SM Pharmaceuticals.

Το Melatonin SM με μοναδική τεχνολογία Nanoemulsion, εξασφαλίζει 240% μεγαλύτερη απορρόφηση της Μελατονίνης σε σχέση με τη μορφή δισκίου, αλλά και 630% ταχύτερη απορρόφηση στα πρώτα 5′, ενώ ένας μόνο ψεκασμός 15΄πριν τον ύπνο (κατά προτίμηση υπογλώσσια) αρκεί για να χαλαρώσεις, να κοιμηθείς καλά και να νιώθεις ξεκούραστος την επόμενη ημέρα! Την ίδια στιγμή χρησιμοποιώντας το Μelatonin SM την πρώτη μέρα του ταξιδιού, καθώς και τις επόμενες αφού φτάσεις στον προορισμό σου θα διαπιστώσεις ελάφρυνση των συμπτωμάτων του jet lag και δεν θα χάσεις στιγμή από τις διακοπές σου!

Με την εγγύηση της SM Pharmaceuticals, τώρα σε όλα τα φαρμακεία.

www.smpharmaceuticals.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ