Αεροπλάνο εν πτήσει

Ψηφίστηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία Leisure της Βόρειας Αμερικής στα βραβεία Skytrax World Airline Awards 2022. Η Air Transat ανακοίνωσε ότι κέρδισε τον τίτλο της Καλύτερης αεροπορικής εταιρείας αναψυχής της Βόρειας Αμερικής στα Skytrax World Airline Awards 2022.

- Advertisement -

«Είναι τιμή μας που κερδίζουμε αυτό το βραβείο, το οποίο έρχεται μετά από τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όλοι οι παράγοντες του κλάδου τους τελευταίους μήνες», δήλωσε ο Annick Guérard, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Transat. Και πρόσθεσε: «Η διαρκής δέσμευσή μας προς τους επιβάτες μας είναι να τους παρέχουμε απαράμιλλες εμπειρίες όταν ταξιδεύουν μαζί μας και αυτό το βραβείο είναι απόδειξη ότι συνεχίζουμε να τηρούμε αυτήν την υπόσχεση. Θέλουμε επίσης να αναγνωρίσουμε την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό των ομάδων μας, χωρίς τις οποίες τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό».

Air transat

Από την πλευρά του, ο Edward Plaisted, Διευθύνων Σύμβουλος της Skytrax, δήλωσε: «Συγχαίρουμε την Air Transat που ψηφίστηκε από τους ταξιδιώτες ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία αναψυχής στη Βόρεια Αμερική. Αυτή είναι μια φανταστική επιτυχία για την Air Transat, όχι μόνο από την άποψη της παροχής μιας ευχάριστης εμπειρίας στον πελάτη, αλλά και να το κάνει αυτό στις πιο δύσκολες στιγμές για πολλές αεροπορικές εταιρείες καθώς ο κόσμος βγαίνει από την πανδημία».

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ