Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
26.5 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΑυτή είναι η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία

Αυτή είναι η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την OAG, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην αεροπορική ανάλυση σε παγκόσμια κλίμακα, η Etihad Airways, η εταιρεία σημαίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ήταν ένας από τους πιο συνεπείς αερομεταφορείς στη Μέση Ανατολή και στον κόσμο κατά τη διάρκεια της πιο πολυσύχναστης καλοκαιρινής περιόδου.

Η Etihad έχει κερδίσει βαθμολογία απόδοσης έγκαιρης άφιξης 83% από τον Απρίλιο.
Από τον Απρίλιο του 2022, η OAG έχει αξιολογήσει την Etihad ως μία από τις λίγες αεροπορικές εταιρείες στη Μέση Ανατολή που επιτυγχάνει συνήθως 80% απόδοση έγκαιρης άφιξης και έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά ακύρωσης στον κόσμο.

- Advertisement -
Etihad

«Η σταθερή απόδοση της Etihad κατά τη διάρκεια ενός εξαιρετικά σκληρού καλοκαιριού δείχνει τη σταθερή αφοσίωσή μας στην έγκαιρη παράδοση του προγράμματος πτήσεων και στην προσφορά υψηλής ποιότητας εμπειρίας από άκρο σε άκρο στους επισκέπτες μας», δήλωσε ο Mohammad Al Bulooki, Chief Operating Officer της Etihad.

Η Etihad Airways αναζητά συνεχώς τρόπους για τη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας και της εξυπηρέτησης, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και βάζοντας πάντα τους πελάτες μας στην πρώτη θέση. Το προσωπικό μας πτήσεων και εδάφους εργάζεται ακούραστα για να διασφαλίσει ότι κάθε πτήση της Etihad Airways είναι ασφαλής, έγκαιρη και αξιόπιστη και ότι η έγκαιρη επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών τους».

Η OAG ορίζει την έγκαιρη απόδοση ως μια πτήση που φτάνει εντός 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα, μια τυπική μέτρηση στον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών που λαμβάνει υπόψη διάφορους παράγοντες που ενδέχεται να επηρεάσουν τις πτήσεις.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,270LikesΚάντε Like
88,476 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ