Η Etihad Airways επεκτείνει τις εγκαταστάσεις γρήγορης αυτοεξυπηρέτησης αποσκευών στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, παρέχοντας ταχύτερη εμπειρία check-in και φιλοξενώντας μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών που στη συνέχεια θα μπορούν να παρακάμψουν τις ουρές. Μόλις κάνουν check-in στο διαδίκτυο, οι εγκαταστάσεις αυτοεξυπηρέτησης επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να ανακτήσουν απρόσκοπτα την κράτησή τους, να εκτυπώσουν την ετικέτα αποσκευών και να επεξεργαστούν τις αποσκευές τους σε λιγότερο από δύο λεπτά.

Ο John Wright, Αντιπρόεδρος Δικτύου, Airports & Cargo Operations, Etihad Airways, δήλωσε: «Με την άρση πολλών ταξιδιωτικών περιορισμών, η Etihad αναμένει ότι ο αριθμός των ταξιδιωτών θα αυξηθεί στα ύψη για τις καλοκαιρινές διακοπές. Για να κάνουν την εμπειρία του αεροδρομίου απρόσκοπτη για τους επισκέπτες μας, η Etihad προσφέρει περισσότερες επιλογές αυτοεξυπηρέτησης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, όπου μπορούν να παρακάμψουν τις μεγαλύτερες ουρές κάνοντας πρώτα check-in online και ολοκληρώνοντας την εξαιρετικά δημοφιλή διαδικασία επαλήθευσης για πτήση».

Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί που σχετίζονται με τον Covid έχουν καταργηθεί πλήρως για ταξιδιώτες που πετούν προς Αυστρία, Μπαχρέιν, Βέλγιο, Αίγυπτο, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Κουβέιτ, Ομάν, Ελβετία, Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αεροπορική εταιρεία ετοιμάζεται να υποδεχθεί μεγάλο όγκο επιβατών στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι μεταξύ 30 Ιουνίου και 15 Ιουλίου 2022, συμβουλεύοντας τους ταξιδιώτες.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ