καφέ της Χαράς

Ξεναγούμαστε στους χώρους του «καφέ» όπου θα γίνουν τα γυρίσματα του γνωστού σήριαλ «Το καφέ της Χαράς» και παίρνουμε μία γεύση απ’αυτό.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για το καφέ της Χαράς έγινε με μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, από το παλιό «στέκι» των χωριανών έμειναν μόνο στάχτες καθώς κάηκε.

Έτσι το «καφέ τη Χαράς» θα ανοίξει ξανά, όντας ανανεωμένο και πιο σύγχρονο. Εμείς σας «ταξιδεύουμε» στον χώρο που θα αποτελέσει το νέο πόλο έλξης για το Κολοκοτρωνίτσι και που θα φιλοξενήσει τα γυρίσματα.

Δείτε το όμορφο «καφέ» που θα φιλοξενήσει την σειρά και θα μας χαρίσει στιγμές γέλιου μέσα από τα πλάνα του Up Stories:

Η μεγαλύτερη βασιλόπιτα στην Ευρώπη βρίσκεται στο Περιστέρι! (video)

Η βασιλόπιτα είναι ένα παλιό ελληνικό έθιμο και οι άνθρωποι στο Περιστέρι δημιούργησαν την μεγαλύτερη βασιλόπιτα σε όλη την Ευρώπη.

Η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων & Περιχώρων και ο Δήμος Περιστερίου σε μια μοναδική γιορτή δημιούργησαν τη μεγαλύτερη βασιλόπιτα στην Ευρώπη. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2019, στην πλατεία Δημαρχείου – σταθμός Μετρό “Περιστέρι”.

Επίσης, ανακαλύψτε τον Παρθενώνα και πώς θα ήταν αν δεν είχε υποστεί φθορές; (video)

Διαβάστε ακόμα:
H λίμνη Κερκίνη μέσα από φακό του National Geographic (video)

Η Βασιλόπιτα ξεπέρασε τα 35 χιλιάδες κομμάτια, τα 300 τετραγωνικά μέτρα και τους 5 τόνους βάρος και δημιουργήθηκε από 30 και πλέον βιοτεχνικά αρτοποιεία (φούρνοι της γειτονιάς). Έμπειροι αρτοποιοί ανέλαβαν τη δημιουργία της βασιλόπιτας, η οποία ξεκίνησε να δημιουργείται από νωρίς το πρωί.

Στη βασιλόπιτα τοποθετήθηκαν 200 φλουριά τα οποία θα αντιστοιχούσαν σε ανάλογα δώρα. Η πίτα κόπηκε το απόγευμα από το Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, παρουσία χιλιάδων πολιτών από το Περιστέρι και όλη την Αττική, που βέβαια ο καθένας πήρε και από ένα κομμάτι Βασιλόπιτα.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία της βασιλόπιτας ήταν: 1.950 kg Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής, 900 kg Μαργαρίνη λευκή, 670 kg Ζάχαρη, 630 kg γιαούρτι, 210 kg άχνη, 90 kg /μπέικιν πάουντερ, 730 αυγά, 980 πορτοκάλια, 65 kg ηλιέλαιο, 93 kg κονιάκ, 2,5 κουτί βανίλια.

Δείτε μέσα από τα «μάτια» του Up Stories, την τεράστια Βασιλόπιτα στο Περιστέρι από ψηλά:

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ