Αυτό το εξοχικό στο Shelter Island θα σας κινήσει το ενδιαφέρον… Στο πανέμορφο Shelter Island στη Νέα Υόρκη βρίσκεται αυτό το εκπληκτικό beach house που σίγουρα θα σας δώσει όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε το δικό σας εξοχικό ή το σπίτι στο χωριό που έχετε παραμελήσει τα τελευταία χρόνια. Δείτε πώς έχει διακοσμήσει το σπίτι τους όμορφα και με μεράκι μια οικογένεια με τρία παιδιά.

Πολλές φορές έχουμε την τάση να γεμίζουμε τα εξοχικά μας και τα σπίτια στο χωριό με έπιπλα και αντικείμενα που δεν χρειαζόμαστε στην πόλη (ελάτε, παραδεχτείτε ότι και εσείς τα μεταφέρετε με την πρώτη ευκαιρία) με αποτέλεσμα να γεμιζει ο χώρος κάνοντάς μας να ασφυκτιούμε κάθε φορά που πηγαίνουμε για μερικές μέρες ξεκούρασης.

Θα ξετρελαθείτε με τη θέα που έχει αυτό το σπίτι! Ξεχωρίζει για το φουτουριστικό design του! (photos)

Η απλότητα του σαλονιού είναι μοναδική…
Το συγκεκριμένο εξοχικό είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι όλα τα εξοχικά. Μας αρέσει πολύ η απλότητά του και ο χωριάτικος χαρακτήρας του. Μας αρέσει που ακόμα και το τζάκι είναι λευκό ενώ οι ψάθινες καρέκλες δίνουν έναν πιο καλοκαιρινό χαρακτήρα στο σαλόνι. Τα χρωματιστά λουλούδια που διακοσμούν τα τραπεζάκια του σαλονιού δίνουν έναν καλοκαιρινό αέρα στον χώρο ενώ φέρνουν τη φύση μέσα στο σπίτι.

Αυτό το beach house σίγουρα θα σας φτιάξει την διάθεση! (photos)

Όλες οι ζωγραφιές που είναι κρεμασμένες στην κουζίνα έγιναν από τον άντρα του σπιτιού.
Στην κουζίνα επικρατεί επίσης το λευκό ενώ το μεγάλο ξύλινο τραπέζι με τις χειροποίητες ξύλινες καρέκλες δείχνει πολύ φιλόξενο. Μας αρέσουν πολύ τα όμορφα και πολύ απλά κάδρα που είναι κρεμασμένα στον έναν από τους τοίχους της κουζίνας. Εννοείται πως λατρέψαμε και το τεράστιο ψυγείο με τον επίσης τεράστιο καταψύκτη γιατί μας δίνει την αίσθηση πως θα χωράει τουλάχιστον 10 γεύσεις παγωτού (εμείς πάντως με κάτι τέτοιο θα τον γεμίζαμε).

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Όταν δείτε αυτό το εξοχικό θα ετοιμάσετε βαλίτσες για να φύγετε τώρα! (photos)

Αυτό το beach house σίγουρα θα σας φτιάξει την διάθεση! (photos)

Αυτό το υπνοδωμάτιο μπορεί να είναι μικρό αλλά είναι απίστευτα όμορφο και καλοκαιρινό.
Το ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού πραγματικά δίνει  την αίσθηση ότι τα κύματα της θάλασσας σκάνε στην πόρτα του. Με λίγα λόγια είναι πολύ καλοκαιρινό. Ο ανεμιστήρας οροφής είναι η τέλεια λύση για όσους θέλουν έναν πιο υγιεινό τρόπο για να δροσίζονται. Αυτό που μας έχει κάνει εντύπωση είναι η διακόσμηση του υπνοδωματίου που δίνει την αίσθηση ότι έγινε από τα τρία παιδιά της οικογένειας… απλή, λιτή και απέριττη.

Αυτό το beach house σίγουρα θα σας φτιάξει την διάθεση! (photos)

Παρίσι: Ένα πλήρες διαμέρισμα 8 τετραγωνικών μέτρων! (photos&video)

Το δέντρο πάνω από το τραπέζι προσφέρει εκπληκτική σκιά.
Ντάξει, ο κήπος του συγκεκριμένου σπιτιού είναι πανέμορφος. Τι να πρωτοσχολιάσουμε… το γκαζόν που επιτρέπει στα παιδιά να τρέχουν ελεύθερα παίζοντας ή την υπέροχη σκιά που δημιουργεί το δέντρο που απλώνεται πάνω από το τραπέζι επιτρέποντας στην οικογένεια να απολαμβάνει τα γεύματά της έξω (όπως ακριβώς πρέπει να γίνεται το καλοκαίρι); Θα τον αφήσουμε ασχολίαστο γιατί απλά δεν χορταίνουμε να τον βλέπουμε.

Αυτό το beach house σίγουρα θα σας φτιάξει την διάθεση! (photos)

πηγή: spirossoulis.com

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ