Μια ιδέα, μια έμπνευση, ένα ταλέντο συνθέτουν τα δημιουργικά μενού του chef Γιώργου Εμμανουήλ, τα οποία προσφέρει στο Chantico Project στο Φηροστεφάνι Σαντορίνης, το οποίο αποτελεί έναν “ύμνο” στο street food. Με κέφι, μεράκι και άριστα υλικά από Έλληνες παραγωγούς, αλλά και από όλο τον κόσμο, προτείνει συνταγές που… μυρίζουν Ελλάδα με μια σύγχρονη προσέγγιση αλλά και τόσο comfort ταυτόχρονα.

Λαχταριστά μπέργκερ, γύρος, θαλασσινά, μπουρίτο, σάντουιτς, αραβικές πίτες, bao buns  παρασκευάζονται στην open air κουζίνα του εστιατορίου, που “χορεύει” στους ρυθμούς της εποχής και κάθε πιάτο ξεχωριστά αποτελεί ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο, πάντα με κυρίαρχο το ελληνικό στοιχείο, αναδεικνύοντας στους επισκέπτες την απλότητα και συγχρόνως την εξέλιξη της φιλοσοφίας του street food…

Διαβάστε ακόμα:  Ανακαλύψτε τοπία μαγευτικής ομορφιάς της Ελλάδας, με συνοδοιπόρο το εκλεπτυσμένο

Η καλή διάθεση και το φιλικό περιβάλλον συμπληρώνουν ιδανικά το γευστικό “project”, που τιμά τον τόπο και τα προϊόντα του, με τον chef Γιώργο Εμμανουήλ να βάζει τη δική του μοντέρνα πινελιά που απογειώνει τις παραδοσιακές γεύσεις.

Στον γραφικό πεζόδρομο, λίγο πιο πάνω από την εντυπωσιακή καλντέρα, στο Φηροσεφάνι, ντόπιοι και ξένοι απολαμβάνουν εξαιρετικές δημιουργίες στο πιο hot food spot της περιοχής και επιστρέφουν εδώ ξανά και ξανά για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Γιατί η “επανάσταση” στη φιλοσοφία του street food ξεκινά από το Chantico Project και εξελίσσεται στην best tasty experience που είχες ποτέ!

INFO

Facebook: Cantico Project

- Advertisement -

Διεύθυνση: Φηροστεφάνι Θήρα, Σαντορίνη 847 00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ