Το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveler δημοσίευσε δύο λίστες (με μικρές και μεγάλες αντίστοιχα πόλεις) με τις Καλύτερες Πόλεις του Κόσμου για το 2022 σύμφωνα με τα Readers’ Choice Awards.
Μετά από μια δύσκολη διαδικασία, οι πόλεις, στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο, ανθίζουν ξανά, με ορισμένους γνωστούς προορισμούς να πρωτοστατούν.

- Advertisement -

Τώρα στην 35η χρονιά του, τα ετήσια Βραβεία Readers’ Choice Awards (Επιλογής Αναγνωστών) συνεχίζουν να αποτυπώνουν τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που αγαπούν περισσότερο οι αναγνώστες του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού, από ξενοδοχεία και αεροπορικές εταιρείες μέχρι κρουαζιέρες και νησιά.

Οι αριθμοί αποδεικνύουν αυτό που γνωρίζαμε ήδη: Ο ενθουσιασμός για ταξίδια δεν ήταν ποτέ υψηλότερος, όπως αποδεικνύεται από το σχεδόν το ένα τέταρτο του εκατομμυρίου που συμμετείχε στη φετινή έρευνα. Οι κορυφαίες μεγάλες και μικρές διεθνείς πόλεις αποδεικνύουν τη δύναμη παραμονής των πολυετών αγαπημένων προορισμών, σε μεγάλο βαθμό – με μερικούς νεοφερμένους ώστε να τους λάβετε υπόψη για το επόμενο ταξίδι σας. Αυτές είναι οι καλύτερες πόλεις στον κόσμο, όπως ψηφίστηκαν από τους αναγνώστες του Conde Nast Traveler.


Από ιστορικές τοποθεσίες μέχρι τοπική τέχνη, παραδοσιακά πιάτα μέχρι ηλιόλουστες παραλίες, υπάρχει κάτι για όλους σε αυτές τις μικρές διεθνείς πόλεις:

10.Oxford, Ηνωμένο Βασίλειο

09.Bath, Ηνωμένο Βασίλειο

08.Bruges,Βέλγιο

07.Galway, Ιρλανδία

06.Malaga, Ισπανία

05.Salzburg, Αυστρία

04.Cambridge, Ηνωμένο Βασίλειο

03.San Sebastián, Ισπανία

02.Victoria, British Columbia, Καναδάς

01.San Miguel de Allende, Μεξικό

Μάλαγα Ισπανία
Μάλαγα Ισπανία
Σάλτσμπουργκ, Αυστρία
Salzburg, Αυστρία
San Miguel de Allende, Μεξικό
San Miguel de Allende, Μεξικό


Οι αγαπημένες των αναγνωστών μεγάλες διεθνείς πόλεις περιλαμβάνουν προορισμούς αγαπημένους για φαγητό, κρασί, αρχιτεκτονική και τέχνη. Ορισμένοι από αυτούς είναι κλασικά ταξιδιωτικά σημεία που πολλοί έχουν επισκεφτεί πολλές φορές, ενώ άλλοι είναι ελαφρώς λιγότερο τουριστικοί, αλλά όλοι αξίζουν εξίσου την προσοχή σας.

10. Μόντρεαλ

09. Ιστανμπούλ

08.Cusco, Περού

07.Μουμπάι

06.Κέιπ Τάουν

05.Quebec City, Que., Καναδάς

04.Mérida, Μεξικό

03.Τόκιο, Ιαπωνία

02.Μπανγκόγκ

01.Σιγκαπούρη

Μπανγκόγκ
Μπανγκόγκ
Cape Town
Cape Town
Σιγκαπούρη

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ