Σε μια ακόμη ταξιδιωτική χρονιά δύσκολη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveler παρουσίασε τις τοπ λίστες για την 34η ετήσια βραβεία των Readers’ Choice Awards.

Η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά τα αγαπημένα νησιά για παραλίες των ψηφοφόρων σε όλο τον κόσμο. Καθώς ο κόσμος έχει αρχίσει να ξανανοίγει και να αναπροσαρμόζεται, τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν τα είδη των προορισμών που επιθυμεί να επισκεφτεί ο ταξιδιώτης όταν δεν μπορούσε να ταξιδέψει και αυτούς στους οποίους επέστρεφε αμέσως μόλις μπορούσε. Περισσότεροι από 800.000 αναγνώστες συμπλήρωσαν την έρευνά και εδώ είναι τα 10 νησιά που αγαπούν περισσότερο στον κόσμο για την τέλεια απόδραση στην παραλία. Φυσικά από τη λίστα δεν θα έλειπε η χώρα μας. Την Ελλάδα εκπροσωπεί στην εν λόγω λίστα του Conde Nast Traveler στην 9η θέση, η υπέροχη Μύκονος.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα για τη Μύκονο το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό γράφει: «Υπάρχουν σίγουρα πιο απομονωμένα και χαλαρωτικά μέρη στα ελληνικά νησιά, αλλά αν έρχεστε στην πρωτεύουσα του πάρτι των Κυκλάδων, το πιθανότερο είναι ότι αναζητάτε περισσότερα, από τον ήλιο, την άμμο και το σερφ. Η παραλία Ψαρού είναι το μέρος για να δείτε και να σας δουν, καθώς η διεθνής ελίτ δένει τα γιοτ της στην ανοιχτή θάλασσα για να χαλαρώσει σε ξαπλώστρες από μαόνι με στρώμα Loro Piana, κάτω από ριγέ ομπρέλες Tucci. Το βράδυ, η παραλία με το λαμπερό όνομα Super Paradise μεταμορφώνεται σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην άμμο, όπου το μότο είναι «η μουσική είναι δυνατή, η σαμπάνια είναι κρύα». Ποτέ δεν είπαμε ότι η Μύκονος ήταν διακριτική».

Διαβάστε ακόμα:  Asiana Airlines: Ένταλμα σύλληψης για τον επιβάτη που άνοιξε την έξοδο κινδύνου αεροσκάφους
Ψαρού

Η τοπ 10 λίστα

10. Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι 

Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι 

9. Μύκονος, Ελλάδα

Μύκονος, Ελλάδα
Super Paradise

8. Βερμούδες

Βερμούδες

7. Σεϋχέλλες

6.Ανγκουίλα

 Ανγκουίλα

5.Μπορακάι, Φιλιππίνες

Μπορακάι, Φιλιππίνες

4. Μαλδίβες

EMERALD MALDIVES RESORT & SPA
Emerald Malvides Resort & Spa

3. Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία

Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία

2. Παλαουάν, Φιλιππίνες

Παλαουάν, Φιλιππίνες
Kayangan lake

1.Αρούμπα

Αρούμπα

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ