Ανανεωµένο υποδέχεται φέτος τους επισκέπτες του στο Μικρό Χωριό, τo Country Club Hotel & Suites, το οποίο λειτουργεί πλέον κάτω από την «οµπρέλα» της Across Hotels & Resorts!

Mε αισθητική και χαρακτήρα που εύκολα παραπέµπει σε chalet των Άλπεων –­µεγάλο του ατού βέβαια και το location ανάµεσα στα κατάφυτα βουνά της ευρυτανικής εξοχής– και facilities που ικανοποιούν ακόµα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, αποτελεί µια από τις καλύτερες επιλογές διαµονής της περιοχής!

Ευρυτανία: 5 παραμυθένια χωριά που δεν έχεις ανακαλύψει ακόμη!Τοπ προορισμοί για μονοήμερη

country club hotel

country club hotel

Φθινοπωρινό tour στην Ευρυτανία: Δες τις must στάσεις που πρέπει να κάνεις!

country club hotelΤα δωµάτια και οι σουίτες του χαρακτηρίζονται από την κοµψή διακόσµηση που αναδεικνύει το παραδοσιακό στυλ αλλά και όλες τις ανέσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας!

country club hotel

Όταν η τέχνη συναντά τη γεύση! Ένα μοναδικό concept μας συστήνεται στην Ευρυτανία!

country club hotelΣτις εγκαταστάσεις του περιλαµβάνονται επίσης εστιατόριο, bar, αίθουσα παιχνιδιών, συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 90 ατόµων και ένα cozy lounge µε τζάκι για µοναδικές στιγµές χαλάρωσης!

country club hotelΜικρο χωριο

tip Πρόκειται για µια από τις µεγαλύτερες

µονάδες τις περιοχής και είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα destination hotel που «παντρεύει» αρµονικά την πολυτέλεια µε την παράδοση.

info Μικρό Χωριό, Τ. 22370 41582, www.countryclubhotel.gr

Cover 137

Διαβάστε με 1,90 USD  όλο το περιοδικό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ