Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
27.2 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΔείτε πως θα είναι ο νέος σταθμός του Μετρό «Κορυδαλλός»!

Δείτε πως θα είναι ο νέος σταθμός του Μετρό «Κορυδαλλός»!

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το νέο σταθμό του μετρό “Κορυδαλλός” και με ανακοίνωση του Δήμου αναμένουμε να είναι έτοιμος σε περίπου 4 μήνες.

Ο Δήμος Κορυδαλλού ανακοίνωσε ότι λόγω των εργασιών που γίνονται στη πλατεία Ελευθερίας έχει κλείσει προσωρινά από χθες, 1η Μαρτίου, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων γύρω από την κεντρική πλατεία της πόλης (ΙΧ και ΜΜΜ) και η κίνηση το διάστημα αυτό θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς. Η δημοτική αρχή καλεί τους οδηγούς να δείξουν προσοχή στις αλλαγές και στις μετακινήσεις.

- Advertisement -

Το εμβληματικό αυτό έργο, τεράστιας σημασίας για την περιοχή, θα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις και χώρους, σημαντικά σημεία των οποίων δημοσιεύτηκαν με αποκλειστικές εικόνες. Ο Σταθμός «Κορυδαλλός» θα έχει δύο εξόδους, ενώ με την ολοκλήρωση του έργου θα παραδοθεί στο κοινό μια νέα πλατεία, που θα περιλαμβάνει νέο πράσινο, κατασκευές με έντονο το υδάτινο στοιχείο, καθιστικά, παιδικές χαρές για όλες τις ηλικίες, σύγχρονο φωτισμό led, ενώ θα υπογειοποιηθεί και ο υποσταθμός της ΔΕΗ που υπάρχει έως σήμερα απέναντι από τον πεζόδρομο της οδού Αγ. Γεωργίου.

Δείτε πως θα είναι θα είναι ο νέος σταθμός του Μετρό «Κορυδαλλός»!

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες ισχύουν από την 1η Μαρτίου προετοιμάστηκαν από την Αττικό Μετρό σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού και τον ΟΑΣΑ, ενώ η πλατεία θα παραδοθεί στην κυκλοφορία στις 30 Ιουνίου. 

Για την αναλυτική ενημέρωση κατοίκων και επαγγελματιών σχετικά με όλες τις προσωρινές κυκλοφοριακές αλλαγές, ο Δήμος Κορυδαλλού και η Αττικό Μετρό διένειμαν ειδικό flyer και χάρτη, στον οποίο αποτυπώνονται όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι αλλαγές των δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών και των προσωρινών στάσεων του ΟΑΣΑ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε πως θα είναι θα είναι ο νέος σταθμός του Μετρό «Κορυδαλλός»!
Δείτε πως θα είναι θα είναι ο νέος σταθμός του Μετρό «Κορυδαλλός»!
Δείτε πως θα είναι θα είναι ο νέος σταθμός του Μετρό «Κορυδαλλός»!

Δείτε επίσης:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,288LikesΚάντε Like
88,455 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ