Εστιατόριο Ολλανδία κορονοϊός

Οι υπεύθυνοι ενός εστιατορίου στην Ολλανδία είχαν την ιδέα να κατασκευάσουν γυάλινους θαλάμους χωρητικότητας δυο ή τριών ατόμων. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να λειτουργήσει εν μέσω πανδημίας εφαρμόζοντας την τήρηση των αποστάσεων.

- Advertisement -

Το εστιατόριο ΕΤΕΝ του κέντρου τεχνών Mediamatic στο Άμστερνταμ, προσπαθώντας να τηρήσει όλα τα μέσα προστασίας, εκτός από τους θαλάμους, σερβίρει στον κόσμο με τη βοήθεια σανίδας, ενώ το προσωπικό του φορά γάντια και προστατευτικά προσώπου.

Η ιδέα που έχει το όνομα “Serres Séparées” (“ξεχωριστά θερμοκήπια”) έχει προς το παρόν δοκιμαστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, αναμένεται να αποτελέσει έναν τρόπο λειτουργίας των εστιατορίων, έναν κλάδο που μετρά τις πληγές του λόγω της πανδημίας.

Το εστιατόριο Eten στο Άμστερνταμ

Ο κορονοϊός ανάγκασε τα εστιατόρια στην Ολλανδία να παραμείνουν κλειστά μέχρι και τις 19 Μαΐου και λειτουργούν μόνο για takeaway.

Το εστιατόριο στην Ολλανδία προσπαθεί να συνδυάσει την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού του με την κομψότητα στην εξυπηρέτηση. Εκτός, όμως, από μια πρωτότυπη και έξυπνη ιδέα, πρόκειται και για ένα πολύ όμορφο κι εντυπωσιακό θέαμα.

Πηγή: Reuters

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ