Ήταν το 1962 όταν ο Μάρλον Μπράντο ερωτεύτηκε την ατόλη Τετιαρία στη Γαλλική Πολυνησία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Ανταρσία του Μπάουντι». Πέντε χρόνια μετά ο γόης της μεγάλης οθόνης την αγόρασε θέλοντας έτσι να την μετατρέψει στο δικό του προσωπικό παράδεισο.

Δείτε το νησί που ο Μάρλον Μπράντο μετέτρεψε σε πολυτελές θέρετρο! (Photos)Έτσι εκεί έφτιαξε πολυτελέστατο θέρετρο «The Brando».

Αν και ο ίδιος όταν επισκεπτόταν το αγαπημένο του νησί να έμενε σε ένα λιτό σπιτάκι, αντιθέτως οι επισκέπτες του νησιού μένουν σε πολυτελείς βίλες, που έχουν ανεγερθεί στην ατόλη με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά και ένα περιβάλλον εξωτικό, πολυτελές και μοναδικό.

Διαβάστε ακόμα:  Το 4 αστέρων πέτρινο αρχοντικό στο Λεωνίδιο Αρκαδίας με βαθμολογία 9,5 και τιμή μόλις €59! Από τον Τάσο Δούση

Το θέρετρο διαθέτει 35 ιδιωτικές βίλες, με την καθεμία να έχει την δική της πισίνα και παραλία κάτι που δίνει την αίσθηση σε όποιον είναι εκεί πως είναι εντελώς μόνος του στο νησί.

Δείτε φωτογραφίες

Δείτε το νησί που ο Μάρλον Μπράντο μετέτρεψε σε πολυτελές θέρετρο! (Photos)Δείτε το νησί που ο Μάρλον Μπράντο μετέτρεψε σε πολυτελές θέρετρο! (Photos)Δείτε το νησί που ο Μάρλον Μπράντο μετέτρεψε σε πολυτελές θέρετρο! (Photos)Δείτε το νησί που ο Μάρλον Μπράντο μετέτρεψε σε πολυτελές θέρετρο! (Photos)Δείτε το νησί που ο Μάρλον Μπράντο μετέτρεψε σε πολυτελές θέρετρο! (Photos)Δείτε το νησί που ο Μάρλον Μπράντο μετέτρεψε σε πολυτελές θέρετρο! (Photos)Δείτε το νησί που ο Μάρλον Μπράντο μετέτρεψε σε πολυτελές θέρετρο! (Photos)Δείτε το νησί που ο Μάρλον Μπράντο μετέτρεψε σε πολυτελές θέρετρο! (Photos)

Πηγή: newsonly.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ