Σύμφωνα με μια έρευνα του The Holiday Place, ενός ταξιδιωτικού παρόχου, η νέα γενιά ταξιδιωτών, δηλαδή η Generation Z (πρόκειται για άτομα που γεννήθηκαν από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 έως τα μέσα της δεκαετίας του 2000), κάνει διαφορετικές επιλογές σε ό,τι αφορά στις ταξιδιωτικές της προτιμήσεις, και οι κύριοι λόγοι που τις επηρεάζουν είναι η τεχνολογία και το διαδίκτυο.

Δείτε ακόμα: Σε αυτούς τους «ιδιαίτερους» κινηματογράφους θα θέλετε σίγουρα να δείτε ταινία!

Η Generation Z, πριν ταξιδέψει, εξετάζει στοιχεία όπως η πρόσβαση στο Διαδίκτυο, το χαμηλό budget, οι περιπετειώδεις εμπειρίες, αλλά το κυριότερο είναι το πόσο δημοφιλής είναι ένας προορισμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα, στο Instagram.

Δείτε τους προορισμούς που προτιμάει η νέα γενιά ταξιδιωτών

Οι προορισμοί, λοιπόν, που φαίνεται να προτιμάει η Generation Z, είναι κατά σειρά προτίμησης, οι: Ιταλία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ισπανία, Καναδάς, Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Μεξικό και Νέα Ζηλανδία.

Η Ιταλία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επειδή είναι πολύ δημοφιλής στο Instagram, αφού μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα από 89 εκατομμύρια hashtags στο Instagram. Αλλά σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι που κέρδισε την πρωτιά η Ιταλία…

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ