Καλή χρονιά, καλό μήνα και καλά ταξίδια!

Μαζί με τις ευχές των ημερών σας βάζουμε σε σκέψεις για μία σύντομη και οικονομική απόδραση στο εξωτερικό! Για όσους δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το «σαφάρι» φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων, είμαστε εμείς εδώ να σας τα παρουσιάσουμε και να σας διαβεβαιώσουμε πως ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που πρέπει να επιλέξεις!

Γιατί; Check με μια ματιά τις τιμές που παίζουν εντός του πρώτου μήνα του 2017 και κατεβάστε την βαλίτσα από το πατάρι…

Να γιατί συμφέρουν τα ταξίδια τον Γενάρη! 15 μοναδικοί προορισμοί στο εξωτερικό με λιγότερα από 100 ευρώ!

Όσοι διατηρούν αμφιβολίες για τις τιμές εισιτηρίων που βλέπουν τα μάτια τους, ας αφιερώσουν λίγα λεπτά στο skyscanner.com και σύντομα θα καταλάβουν γιατί οι ταξιδιώτες αγαπάνε τον Ιανουάριο. Φυσικά και μπορούμε να βρούμε οικονομικά εισιτήρια και άλλους μήνες, αλλά τη συγκεκριμένη περίοδο μετά το τέλος της περιόδου των Χριστουγέννων, η πτώση στο κόστος πτήσεων και ξενοδοχείων είναι αισθητή…

Διαβάστε ακόμα:  Skyscanner: Απίθανη προσφορά για Βαρκελώνη– Πετάξτε μόλις με €59 στην πανέμορφη ισπανική πόλη!

Σήμερα, είναι διαθέσιμοι 15 προορισμοί με εισιτήρια μετ’ επιστροφής που κοστίζουν λιγότερο από 100 euro! Ναι… Ταξιδάκι στο ιστορικό Βερολίνο με 44 €, στην εντυπωσιακή Βουδαπέστη με 49 € και την αιώνια πόλη Ρώμη με 30 €! Τώρα που το μυαλό σας «πέταξε», ανοίξτε το ημερολόγιο με τα δρομολόγια και βρείτε ότι σας ταιριάζει σε γούστο, κόστος και φυσικά διαθέσιμες ημέρες… Καλό ταξίδι!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ