Νέος super διαγωνισμός! Το travelstyle.gr σας ταξιδεύει στην Αράχωβα με ΔΩΡΕΑΝ διαμονή στον υπέροχο

Ένας πετρόκτιστος ξενώνας στην είσοδο της Αράχωβας, που συνδυάζει το ανατολίτικο concept, τις πολυτελείς παροχές και τη γνήσια ελληνική φιλοξενία.

Νέος super διαγωνισμός! Το travelstyle.gr σας ταξιδεύει στην Αράχωβα με ΔΩΡΕΑΝ διαμονή στον υπέροχο "Ξενώνα Οντά"

Τα 9 δωµάτιά του (δίκλινα, δίχωρα studios & σοφίτες µε τζάκι) ιδιαίτερης διακόσµησης και αισθητικής, προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για µια ζεστή διαµονή. Στα συν το λαχταριστό σπιτικό πρωινό!

Νέος super διαγωνισμός! Το travelstyle.gr σας ταξιδεύει στην Αράχωβα με ΔΩΡΕΑΝ διαμονή στον υπέροχο "Ξενώνα Οντά"

Στο “Ξενώνα Οντά” ξεχωρίζει και το κέντρο ευεξίας, για µια ολοκληρωτική ανανέωση του µυαλού, του σώµατος και της ψυχής! Εξειδικευµένες υπηρεσίες για τη χαλάρωση και αναζωογόνηση σώµατος και προσώπου, στον ειδικά διαµορφωµένο χώρο του spa που περιλαµβάνει mini γυµναστήριο, σάουνα, hammam και jacuzzi.
Services: Μασάζ, αρωµατοθεραπεία, αισθητική προσώπου και θεραπείες µανικιούρ-πεντικιούρ. 
Extra tip: Ειδικά πακέτα προσφορών συνδυαστικά µε διαµονή.

Νέος super διαγωνισμός! Το travelstyle.gr σας ταξιδεύει στην Αράχωβα με ΔΩΡΕΑΝ διαμονή στον υπέροχο "Ξενώνα Οντά"

Η διανυκτέρευση στο υπέροχο κατάλυμα κοστίζει από 70€/βράδυ με πρωινό αλλά ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ του διαγωνισμού μας θα κερδίσει τρεις 3 διανυκτερεύσεις, για δύο άτομα, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ αρκεί να λάβετε μέρος!

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό:
1. Kάντε like στη σελίδα του Facebook του Travelstyle.gr και του 
Παραδοσιακός «Ξενώνας Οντάς» Αράχωβα
2. Γράψτε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post κάνοντας tag στο σχόλιο αυτό έναν ή περισσότερους φίλους σας.

Ο Διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 26/03/2019 μέχρι και 10/04/2019. Ο νικητής, που θα προκύψει από τα σχόλια του facebook post του διαγωνισμού, θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 11/04/2019!

*Η περίοδος χρήσης του δώρου ξεκινάει μετά τη λήξη του διαγωνισμού, κατόπιν επικοινωνίας και διαθεσιμότητας του καταλύματος.

*Η διαμονή δεν μπορεί να γίνει σε υψηλή περίοδο όπως γιορτές, αργίες, τριήμερα, Πάσχα κ.α.

Info:Αράχωβα, Τ. 22670 31820, Μ. 6978 367595

Μάθετε περισσότερα για τον Ξενώνα Οντά στο site και τα social media του: FB: Παραδοσιακός «Ξενώνας Οντάς» Αράχωβα , Site: www.xenonas-ontas.com

***Η νικήτρια είναι η Giota Tsataliou!

Νέος super διαγωνισμός! Το travelstyle.gr σας ταξιδεύει στην Αράχωβα με ΔΩΡΕΑΝ διαμονή στον υπέροχο "Ξενώνα Οντά"

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό «Ξενώνας Οντάς» συναινείτε και αποδέχεστε την επεξεργασία από την εταιρεία DOUSISCOM των παρακάτω γνωστοποιούμενων από εσάς προσωπικών δεδομένων σας, την ακρίβεια των οποίων βεβαιώνετε. Η επεξεργασία στην οποία συναινείτε είναι αναγκαία για τη διευκόλυνση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό, τη διεξαγωγή αυτού και την ανάδειξη του νικητή, όπως επίσης και για σκοπούς στατιστικούς, έρευνας καταναλωτικών συνηθειών και αποστολής ενημερωτικού – διαφημιστικού υλικού (newsletter). Συναφώς, συναινείτε και αποδέχεσθε  τη γνωστοποίηση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων σας σε περίπτωση ανάδειξής σας ως νικητού, στον πελάτη «Ξενώνας Οντάς» για λογαριασμό του οποίου διενεργείται ο διαγωνισμός, για λόγους  πιστοποίησης της ακριβούς διεξαγωγής αυτού και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων προς τους νικητές.
Τέλος, δηλώνετε ότι συναινείτε κι αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση του ονόματός σας ως νικητού  στην ιστοσελίδα «travelstyle.gr», ιδιοκτησίας της  DOUSISCOM, και στα social media αυτής, με ανάρτηση σχετικού άρθρου. 
Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, εκτός εάν υπάρξει έγγραφη ανάκληση της συναίνεσής σας με αποστολή e-mail στη διεύθυνση [email protected] Η εταιρεία εφαρμόζει πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμμορφούμενη με τον Κανονισμό 679/2016 (ΕΕ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ