Ξενώνας Αράχωβα

Ένας παραδοσιακός ξενώνας σε μια ήσυχη γειτονιά της Αράχωβας με το όνομα “Οδός Ονείρων”, αποτελεί ιδανική πρόταση διαμονής όλο τον χρόνο για όσους αναζητούν σπιτική φιλοξενία και οικεία ατμόσφαιρα.

Διαγωνισμός travelstyle Οδός Ονείρων Αράχωβα

Το οίκημα είναι κτισμένο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική παράδοση του χωριού, εναρμονισμένο απόλυτα  με τη  γραφική εικόνα της Αράχωβας.
Ο χώρος υποδοχής και τα διαμερίσματα, είναι διακοσμημένα με ύφος, που ακολουθεί διακριτικά τις παραδοσιακές γραμμές. Καθένα από αυτά έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, που συνδυάζει τη ζεστασιά ενός αραχωβίτικου αρχοντικού με τις ανέσεις του καλού σπιτικού.

Διαγωνισμός travelstyle Οδός Ονείρων Αράχωβα

Διαθέτει 6 άνετα και ανεξάρτητα διαμερίσματα, ιδιαίτερα προσεγμένης διακόσμησης, εξοπλισμένα με τζάκι και όλες τις σύγχρονες παροχές! Τα διαμερίσματα επίσης διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, αυτόνομη θέρμανση, ζεστό νερό, μπάνιο με ντουσιέρα, ΤV, σοφίτα με υπέρδιπλο κρεβάτι, καναπέ-κρεβάτι και σύγχρονη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Διαγωνισμός travelstyle Οδός Ονείρων Αράχωβα

Στο χώρο υποδοχής θα βρείτε μια μικρή βιβλιοθήκη και πολλά επιτραπέζια παιχνίδια. Στα συν το continental πρωινό που σερβίρεται στην τραπεζαρία του κάθε διαμερίσματος και το parking!

Διαγωνισμός travelstyle Οδός Ονείρων Αράχωβα

Η διανυκτέρευση στο υπέροχο κατάλυμα κοστίζει από 70€/βράδυ αλλά ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ του διαγωνισμού μας θα κερδίσει τρεις 3 διανυκτερεύσεις, για δύο άτομα, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ αρκεί να λάβετε μέρος!

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό:
1. Kάντε like στη σελίδα του Facebook του Travelstyle.gr και του
Οδός Ονείρων
2. Γράψτε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post κάνοντας
tag στο σχόλιο αυτό έναν ή περισσότερους φίλους σας.


Ο Διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 04/03/2019 μέχρι και 11/03/2019. Ο νικητής, που θα προκύψει από τα σχόλια του facebook post του διαγωνισμού, θα ανακοινωθεί την Tρίτη 12/03/2019!

*O νικητής είναι η Κούτκια Χριστίνα!

*Η περίοδος χρήσης του δώρου ξεκινάει μετά τη λήξη του διαγωνισμού, κατόπιν επικοινωνίας και διαθεσιμότητας του καταλύματος.

*Η διαμονή δεν μπορεί να γίνει σε υψηλή περίοδο όπως γιορτές, αργίες, τριήμερα, Πάσχα κ.α.

Info:
Αράχωβα, T. 22670 31194, Μ. 6978 672676, 6974197157

Μάθετε περισσότερα για τον Ξενώνα Οδός Ονείρων στο site και τα social media του:
FB: Οδός Ονείρων , Instagram: odosoneiron2008, Site: www.odos-oneiron.com

Διαγωνισμός travelstyle Οδός Ονείρων Αράχωβα

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό «Οδός Ονείρων» συναινείτε και αποδέχεστε την επεξεργασία από την εταιρεία DOUSISCOM των παρακάτω γνωστοποιούμενων από εσάς προσωπικών δεδομένων σας, την ακρίβεια των οποίων βεβαιώνετε. Η επεξεργασία στην οποία συναινείτε είναι αναγκαία για τη διευκόλυνση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό, τη διεξαγωγή αυτού και την ανάδειξη του νικητή, όπως επίσης και για σκοπούς στατιστικούς, έρευνας καταναλωτικών συνηθειών και αποστολής ενημερωτικού – διαφημιστικού υλικού (newsletter). Συναφώς, συναινείτε και αποδέχεσθε  τη γνωστοποίηση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων σας σε περίπτωση ανάδειξής σας ως νικητού, στον πελάτη «Οδός Ονείρων» για λογαριασμό του οποίου διενεργείται ο διαγωνισμός, για λόγους  πιστοποίησης της ακριβούς διεξαγωγής αυτού και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων προς τους νικητές.
Τέλος, δηλώνετε ότι συναινείτε κι αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση του ονόματός σας ως νικητού  στην ιστοσελίδα «travelstyle.gr», ιδιοκτησίας της  DOUSISCOM, και στα social media αυτής, με ανάρτηση σχετικού άρθρου. 
Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, εκτός εάν υπάρξει έγγραφη ανάκληση της συναίνεσής σας με αποστολή e-mail στη διεύθυνση [email protected]

Η εταιρεία εφαρμόζει πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμμορφούμενη με τον Κανονισμό 679/2016 (ΕΕ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ