Οικονομικές διακοπές κοντά στην Αθήνα - Ελεύθερο κάμπινγκ

Το ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε διακοπές χαλώντας μόνο 15€ την ημέρα; Νερό 1 ευρώ, φαγητό 7 ευρώ, καφές 2 ευρώ, μπίρες 5 ευρώ: σύνολο 15 ευρώ. Τόσα χρειάζεστε την ημέρα για να περάσετε τις πιο οικονομικές διακοπές της ζωής σας. Πώς; Δείτε παρακάτω!

Φυσικά για αυτές τις οικονομικές διακοπές η λύση είναι το ελεύθερο κάμπινγκ! Οι πιο περιπετειώδεις ταξιδιώτες λατρεύουν το ελεύθερο κάμπινγκ και η χώρα μας προσφέρεται για τέτοιου είδους διακοπές. Αν αναζητάτε λοιπόν, ένα μέρος για να ξεφύγετε από την πολύβουη πόλη και να μείνετε κοντά στη φύση και τα θαύματά της, τότε ακολουθήστε μας και σημειώστε τα παρακάτω μέρη για ελεύθερο κάμπινγκ δίπλα στην Αθήνα. Αν δεν θέλετε να περιοριστείτε μόνο σε μέρη κοντά στην Αθήνα, αυτά είναι τα 12 ιδανικά μέρη για ελεύθερο κάμπινγκ στην Ελλάδα.

- Advertisement -

Σούνιο

Σούνιο εκδρομή

Μια ανάσα από την Αθήνα, υπάρχει το Σούνιο, μια πανέμορφη περιοχή που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε στο νομό Αττικής. Ανοργάνωτες παραλίες όπως τα Λεγραινά, προσφέρουν απέραντες αμμουδιές και πεντακάθαρα νερά, ενώ σε κοντινή απόσταση θα βρείτε μια καντίνα και ταβέρνες για να ικανοποιήσετε την πείνα σας.

Εύβοια

Εύβοια ελεύθερο κάμπινγκ

Το όμορφο νησί της Εύβοιας είναι ο παράδεισος του κάμπινγκ, είτε ελεύθερου είτε οργανωμένου. Προτείνουμε την περιοχή Χιλιαδού με την πελώρια παραλία και τη διπλανή παραλία γυμνιστών, που είναι ιδανική για campers με ελεύθερο πνεύμα. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν καντίνα με σάντουιτς κι αναψυκτικά, καθώς και ταβέρνες ακριβώς πάνω στο κύμα. Άλλα γνωστά μέρη είναι επίσης, το Μαρμάρι, οι Ροβιές, η Αγία Άννα, κλπ. Αν προτιμήσετε την Εύβοια, αυτοί είναι οι 23 μυστικοί θησαυροί της που πρέπει να ανακαλύψετε!

Αγκίστρι

Αγκίστρι ελεύθερο κάμπινγκ

Εδώ θα χρειαστεί να πληρώσετε κάτι παραπάνω διότι θα χρειαστείτε και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί θα κάνετε τις πιο οικονομικές διακοπές σε ελληνικό νησί. Ένα αγαπημένο σημείο για κάμπινγκ που προσφέρει πλούσια βλάστηση και σε πολύ κοντινή απόσταση από την Αθήνα. Τα δυο καλύτερα μέρη για να βάλετε τη σκηνή σας είναι η Δραγονέρα και η Χαλικιάδα, ενώ αν πεινάσετε, υπάρχουν πολλές ταβέρνες με τοπικές συνταγές διασκορπισμένες στη γύρω περιοχή. Το Αγκίστρι συνδυάζει ένα απίστευτο σκηνικό με κρυστάλλινα νερά και πανέμορφο φυσικό τοπίο, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες… Δείτε πως θα περάσετε 48 ώρες στο αυθεντικό νησί!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ