Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
21.9 C
Athens
ΑρχικήTravelΔιαλέγετε πάντα τη θέση δίπλα στο παράθυρο στο ταξίδι σας με αεροπλάνο;...

Διαλέγετε πάντα τη θέση δίπλα στο παράθυρο στο ταξίδι σας με αεροπλάνο; Τι δείχνει αυτό για τον χαρακτήρα σας

Μπορεί να πιστεύετε ότι η θέση που επιλέγει κάποιος στο αεροπλάνο είναι μια αυθόρμητη και τυχαία απόφαση. Στην πραγματικότητα φανερώνει πολύ περισσότερα για την προσωπικότητα κάποιου από ό,τι μπορεί να νομίζετε… Τι σημαίνει αν διαλέγετε πάντα τη θέση δίπλα στο παράθυρο;

Κι αν είστε από αυτούς που λατρεύουν τη θέση δίπλα στο παράθυρο, δείτε το λόγο που πρέπει να φοράτε αντηλιακό στο αεροπλάνο!

- Advertisement -

Παρά το γεγονός ότι το να μπορεί κανείς να ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του κόσμου αποτελεί αναμφίβολα ένα σύγχρονο θαύμα, υπάρχουν κάποιες αρνητικές λέξεις που χρησιμοποιεί ο κόσμος για να περιγράψει το ταξίδι με το αεροπλάνο: άβολο, ζόρικο, αγχωτικό, ακόμα και τρομακτικό. Επίσης, αν ταξιδεύετε σε κάποια μακρινή ξένη χώρα, συνεπάγεται ότι θα περάσετε αρκετές ώρες μέσα στο αεροπλάνο. Για το λόγο αυτό, η σημαντικότερη απόφαση που πρέπει κανείς να πάρει πριν ταξιδέψει είναι το πού θα καθίσει. Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι καλό να λάβουμε υπόψη, όπως το πού βρίσκονται οι έξοδοι κινδύνου, ή το πόσο κοντά είναι το μπάνιο. Το σημαντικότερο, ωστόσο, δεν είναι τίποτα από αυτά.

Η απόφαση-κλειδί είναι το αν θα καθίσετε δίπλα στο παράθυρο ή στο διάδρομο. Δίπλα στο παράθυρο θα έχετε κάποια ιδιωτικότητα, αλλά θα ενοχλείτε όσους κάθονται στην ίδια σειρά όποτε θέλετε να σηκωθείτε. Στο διάδρομο, αντίθετα, θα έχετε πολύ περισσότερη ελευθερία, αλλά όχι το πλεονέκτημα να απολαμβάνετε την πανέμορφη θέα από το παράθυρο.

Από ό,τι φαίνεται, η απάντηση στο δίλημμα φανερώνει πολύ περισσότερα για την προσωπικότητα κάποιου από ό,τι μπορεί να πιστεύαμε. Όπως αναφέρουν ψυχολόγοι στην The Telegraph, οι επιβάτες που προτιμούν να κάθονται στο παράθυρο τείνουν να είναι πιο εγωιστές. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο και δεν ενδιαφέρονται τόσο για τους άλλους. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται από το γεγονός ότι δε νοιάζονται αν ενοχλούν τους υπόλοιπους όταν θέλουν να σηκωθούν.

Αντιθέτως, όσοι κάθονται στο διάδρομο είναι πολύ πιο συνεσταλμένοι. Συνήθως δεν ξεκουράζονται και είναι σχεδόν απίθανο να κοιμηθούν την ώρα της πτήσης. Μια άλλη έρευνα από την Quartz αποκάλυψε ότι όσοι ταξιδεύουν συχνά προτιμούν να κάθονται στο διάδρομο, ενώ αυτοί που κάθονται στο παράθυρο είναι συνήθως άτομα που δεν ταξιδεύουν πολύ και συνήθως με χαμηλότερο εισόδημα.

Την επόμενη φορά που θα επιλέξετε πού να καθίσετε στο αεροπλάνο, σκεφτείτε όλα τα παραπάνω. Η απόφαση κρύβει περισσότερα από όσα φαντάζεστε!

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,266LikesΚάντε Like
88,565 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ