Αυτές οι περιοχές θα «βουλιάξουν» από κόσμο το τριήµερο της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα τουλάχιστον με τις προκρατήσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης οι οποίες δείχνουν ότι σχεδόν γέμισαν τα καταλύματα στους ορεινούς προορισμούς.

- Advertisement -

Αν αναζητάτε και εσείς λοιπόν ένα short break για το τριήµερο της 28ης Οκτωβρίου, εδώ σας συγκεντρώσαμε κάποιους από τους προορισµούς που είναι ήδη σχεδόν «sold out», οπότε αν είναι και εσάς στις προτιμήσεις σας για μια εκδρομή, πρέπει να βιαστείτε!

Οι συγκεκριμένοι δημοφιλείς προορισμοί βρίσκονται στην Ήπειρο και αναμένεται να αγγίξουν πληρότητες που θα φτάσουν στο απόλυτο και αναφερόμαστε στην πόλη των Ιωαννίνων και στους ορεινούς προορισμούς της περιοχής.

Ιωάννινα
Ιωάννινα, δίπλα στη λίμνη

Οι κρατήσεις όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται και όλα δείχνουν ότι για μία ακόμη φορά η περιοχή θα αποτελέσει κορυφαίο φθινοπωρινό προορισμό για ένα από τα πιο δημοφιλή τριήμερα του έτους.

Σε ικανοποιητικά επίπεδα διατηρήθηκε η κίνηση και τον Σεπτέμβριο στο Νομό Ιωαννίνων γεγονός στο οποίο βοήθησαν και τα συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή. Τα Ιωάννινα εξάλλου αποτελούν σταθερά προορισμό τους φθινοπωρινούς μήνες κάτι που συνεχίζεται και φέτος.

Ζαγόρι, Μέτσοβο, Τζουμέρκα και Κόνιτσα μαζί με την πόλη των Ιωαννίνων ήδη καταγράφουν πολύ υψηλά επίπεδα κρατήσεων για το προσεχές τριήμερο, κάτι που φέρνει χαμόγελα αισιοδοξίας λίγο πριν ξεκινήσει ο χειμώνας.

Δίλοφο Ζαγόρι
Δίλοφο, Ζαγόρι

Οι άνθρωποι που ξενοδοχειακού κλάδου, ειδικά των ορεινών περιοχών βλέπουν μπροστά τους πολύ δύσκολους μήνες, ειδικά λόγω του μεγάλου κόστους θέρμανσης.

Μέτσοβο
Μέτσοβο
Καλαρρύτες Τζουμέρκα
Καλαρρύτες Τζουμέρκα

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ