Τις νέου τύπου σουίτες μας παρουσιάζει ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, τις Divine Acropolis View σουίτες, που δημιουργήθηκαν για να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις του ταξιδιώτη.

- Advertisement -

Επίσης, ανακαλύψτε Δείτε πρώτοι τις φωτογραφίες του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου στην πλατεία Συντάγματος!

Ο οργανισμός έχοντας πάντα ως γνώμονα τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παροχών δημιούργησε τις νέες Divine Acropolis View σουίτες. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρει στους εκλεκτούς επισκέπτες του Divani Caravel μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Το “αποκορύφωμα” τις εμπειρίας είναι η μαγική θέα στην Ακρόπολη.  

υπνοδωμάτιο, Divani Caravel
Divani Caravel Gallery

Το εντυπωσιακό πρόσωπο των επιβλητικών «Divine Acropolis Suites» χαρακτηρίζεται από κομψές γραμμές. Ενώ έχει σύγχρονες και προσεγμένες λεπτομέρειες στην διακόσμηση και στοιχεία αρμονικά δεμένα μεταξύ τους. Κάπως έτσι ικανοποιεί, ακόμα, και το πιο απαιτητικό πελάτη, ενώ κάθε σουίτα διαθέτει smart εξοπλισμό ώστε να αναβαθμίζει την κάθε εμπειρία.

Το ευρύχωρο καθιστικό με τη μοντέρνα τραπεζαρία, το άνετο υπνοδωμάτιο με το king size κρεβάτι μπορούν να χαλαρώσουν τον πελάτη. Ενώ το κομψό μαρμάρινο μπάνιο που παρέχει ξεχωριστό ντους και Jacuzzi, θα του προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση. Η ιδιωτική βεράντα 25τμ δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν την Ακρόπολη. Θα δημιουργήσουν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

σαλόνι, Divani Caravel
Divani Caravel Gallery

Το Divani Caravel πάντα με οδηγό την αφοσίωση στην αυθεντική και κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας συνεχίζει να κάνει τη διαφορά επιμένοντας στο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες.

Η ανάδειξη στον ελληνικό τουρισμό

Το στοίχημα του ξενοδοχείου καθώς και του Ομίλου είναι να αποδεικνύει κάθε φορά έμπρακτα τον σεβασμό του στις ανάγκες των ανθρώπων που φιλοξενεί. Εξελίσσει διαρκώς τις υπηρεσίες του, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των επισκεπτών και ξεχωρίζοντας στο σημερινό ανταγωνιστικό τοπίο.  

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα. Ενώ, μετράει 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο.

Ο όμιλος δεν σταματά να εισάγει πρωτοπόρες ιδέες στον τομέα του Τουρισμού, σε συνδυασμό, πάντα, με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Επιπλέον, ο ιδιαίτερος χαρακτήρας των ξενοδοχείων του και η οικογενειακή ατμόσφαιρα αναδεικνύουν τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ