[small_title title=”Ποσειδώνος 64, Παραλία Αντίκυρας, Τ. 22670 42259 “]

Ακόµα κι αν δεν είστε fan των γλυκών, µπαίνοντας στο Dolcino θα αλλάξετε γνώµη! H Eλένη Κρίκου, η οικογένεια της οποίας έχει παράδοση στο χώρο από το 1979, άνοιξε το δικό της ζαχαροπλαστείο. Βιτρίνες µε λογής λογής γλυκίσµατα, ολόφρεσκα, µε έµφαση στην ποιότητα της πρώτης ύλης, ετοιµάζονται καθηµερινά στο παρασκευαστήριο και προκαλούν τις αισθήσεις! Από σιροπιαστά, ταψιού και εποχικά µέχρι cupcakes, πάστες και τούρτες (εξαιρετική η cookies) και από… γνώριµες γεύσεις µέχρι… new age συνταγές, δεν ξέρουµε τι να πρωτοδιαλέξουµε. Highlight: Το παγωτό µε περισσότερες από 40 γεύσεις (δοκιµάστε οπωσδήποτε το παρφέ!). Plus: Εδώ βρίσκουµε απολαυστικό καφέ και ροφήµατα, προτάσεις κάβας αλλά και είδη δώρων. Αναλαµβάνει εκδηλώσεις και events. Καθηµερινά 09:30-23:30 (καλοκαίρι έως 01:30).

Εmily in Paris: Πώς η δημοφιλής σειρά του Netflix απογείωσε ένα εστιατόριο στο Παρίσι!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ