Το Αγκίστρι είναι ένα πολύ κοντινός προορισμός στην Αθήνα που σου δίνει την δυνατότητα να ξεφύγεις και να απολαύσεις τις ομορφιές του. Ένα μικρό νησί στο οποίο μπορείς εύκολα να μετακινηθείς στις παραλίες του, τα καφέ και τα εστιατόρια του.

Δυό-τρεις μέρες είναι δυνατόν να σε κάνουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να απολαύσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές. Αυτό που κάνει το Αγκίστρι να ξεχωρίζει είναι οι γαλαζοπράσινες εξωτικές παραλίες του με τα καθαρά νερά και τις υπέροχες ακρογιαλιές.

Μια από τις πιο αγαπημένες στο Αγκίστρι είναι η παραλία της Δραγονέρας. Ο κόσμος την αγαπάει ιδιαιτέρως αυτή την παραλία μιας και είναι άκρως ειδυλλιακή.

Η ειδυλλιακή Δραγονέρα

Αυτό που θα σε μαγέψει από την πρώτη στιγμή είναι τα γαλαζοπράσινα νερά και τα δέντρα που μοιάζουν ή πολλές φορές ακουμπούν κιόλας στη θάλασσα.

Δραγονέρα Αγκίστρι

Εκεί θα απολαύσεις τα ρηχά και καθαρά νερά αλλά και τη δροσιά από τα πεύκα που συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό. Γύρω της εκτείνεται ένα καταπράσινο πευκοδάσος.

Διαβάστε ακόμα:
Παραλία Χρηστέα: Μια ανεξερεύνητη όαση στην Αττική μακριά από την πολυκοσμία ακόμα και τα Σαββατοκύριακα!

Τα νερά είναι πεντακάθαρα, ενώ η αρμονία πεύκου-θάλασσας σας προσφέρει ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Η παραλία είναι με βότσαλο και έχει ξαπλώστρες όπως επίσης και μία καντίνα στην οποία θα βρείτε από καφέ μέχρι σουβλάκια!

Ανακαλύψτε τους μικρούς κόλπους τους οποίους μπορείτε να τους μετατρέψετε σε “ιδιωτικούς”, περνώντας ολόκληρη τη μέρα στην “ατομική σας παραλία”.

Πως θα την βρείτε

Η Δραγονέρα βρίσκεται στην δυτική πλευρά του νησιού. Θα κατευθυνθείτε προς το Μεγαλοχώρι και μόλις το προσπεράσετε, μέσα απο μια πραγματικά καταπληκτική διαδρομή, θα βρείτε την παραλία Δραγονέρα εκεί που το μπλε της θάλασσας ενώνεται με το πράσινο στις πλαγιές. Αξίζει να απολαύσετε την διαδρομή και να πάρετε τον χρόνο σας γιατί πραγματικά τα τοπία είναι καταπληκτικά.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ