Ενημερώθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2017, 12:43

Τα Starbucks μας προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί τη συμπλήρωση 15 χρόνων λειτουργίας στην Ελλάδα και να μοιραστούμε μαζί το πάθος τους για τον καφέ και τους ανθρώπους.

Θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί με την οικογένεια των Starbucks την 15ετή επέτειο μέσα από μια σειρά δοκιμών καφέ που θα διεξαχθούν στα καταστήματα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και με μικρές εκπλήξεις που θα μας περιμένουν, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη μας όλα αυτά τα χρόνια.

- Advertisement -

Αποτέλεσμα εικόνας για καφές

 

Στις 17:00, το εορταστικό κλίμα θα κορυφωθεί με την γενέθλια τούρτα και το παραδοσιακό…σβήσιμο των κεριών. Happy Birthday Starbucks!

Τα 10 Αθηναϊκά μυστικά που κάθε Αθηναίος πρέπει να γνωρίζει!Γωνιές που πρέπει να επισκεφτείς!

Τρέξτε να προλάβετε: Σε ποια γνωστή

Παράλληλα, την ίδια μέρα τα Starbucks γιορτάζουν την τρυφερή σχέση τους με τα Παιδικά Χωριά SOS, που ουσιαστικά ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους στην Ελλάδα και συνεχίζει με την ίδια αγάπη και αφοσίωση μέχρι και σήμερα- με μια συμβολική πρωτοβουλία. Όλα τα έσοδα της ημέρας (25ης Οκτωβρίου) του πρώτου καταστήματος Starbucks, στην Κοραή, θα διατεθούν για τη στήριξη και ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

πηγή:athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ