Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
29.7 C
Athens
ΑρχικήΚόσμοςΥπάρχει μια πόλη στην οποία...απαγορεύεται να πεθάνεις!

Υπάρχει μια πόλη στην οποία…απαγορεύεται να πεθάνεις!

Οι κάτοικοι της μικρής νορβηγικής πόλης Longyearbyen έχουν να αντιμετωπίσουν μερικά σοβαρά προβλήματα. Τα μικρά παιδιά αναπτύσσουν προβλήματα κινητικότητας εξαιτίας των πολλών στρώσεων βαρέων ενδυμάτων.

Οι πολικές αρκούδες επιτίθενται σε ό, τι κινείται στο οπτικό τους πεδίο -δεν επιτρέπεται στους ανθρώπους να κάνουν χρήση όπλων παρά μόνο στην αυτοάμυνα. Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, οι άνθρωποι απαγορεύονται να πεθάνουν!

Ο 30χρονος νεαρός που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και τρώει παντού πίτσα

- Advertisement -

Αποτέλεσμα εικόνας για Longyearbyen

Μετρό της Β. Κορέας: Είναι…100 μέτρα κάτω από τη γη και έχει ζωγραφιές του Κιμ Γιονγκ Ουν

Το νεκροταφείο της πόλης σταμάτησε να δέχεται νέους… κατοίκους πριν από 70 χρόνια, καθώς ανακαλύφθηκε ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες εμποδίζει τους οργανισμούς να ακολουθήσουν την κανονική διαδικασία αποσύνθεσης και παρέμειναν απολύτως διατηρημένοι. Το Longyearbyen βρίσκεται σε ένα νησί ανάμεσα στις ακτές της Νορβηγίας και του Βόρειου Πόλου και υποφέρει από τις σχεδόν αφόρητα χαμηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της κρύας εποχής.

Αποτέλεσμα εικόνας για Longyearbyen

Δεδομένου ότι το νεκροταφείο είναι κλειστό , τα άτομα που πλησιάζουν τον θάνατο μεταφέρονται σε άλλα μέρη της χώρας για να αναπαυτούν σε διαφορετικό νεκροταφείο. Με θερμοκρασίες που φτάνουν τους -45οC και το έδαφος παγώνει σε αρκετό βάθος με αποτέλεσμα τα σώματα των νεκρών να μην αποσυντίθενται.

Τι σημαίνει πραγματικά το «μην ενοχλείτε» στα δωμάτια των ξενοδοχείων; Πότε μπορεί να μπει η καμαριέρα

Πριν από μερικά χρόνια μάλιστα μια ομάδα επιστημόνων αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια μελέτη σχετικά με το φαινόμενο αυτό της φύσης. Ανακάλυψαν λοιπόν ίχνη της Ισπανικής Γρίπης, που ξέσπασε στην Ευρώπη στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

πηγή: news.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,297LikesΚάντε Like
88,205 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ